Social Media
Light
Dark

Ladestation til elbiler

Efterhånden som el- og hybridbiler bliver mere og mere populære, er det vigtigt at have kvalitetsopladningsstationer til elbiler i dit hjem. GreenDrive er stolte af at kunne tilbyde opladningsstationer til elbiler , der opfylder alle behov hos ejere af elbiler. Vi har udviklet en ladestation, der giver mulighed for hurtig, nem og pålidelig opladning, samtidig med at den er overkommelig for forbrugerne.

Kompatibilitet af opladningsstationen til elbiler

Vores opladningsstationer til elbiler er udstyret med T2-stik efter europæisk standard, som er kompatible med alle modeller af el- og hybridbiler. Det betyder, at du ikke behøver at købe flere ladestationer til forskellige bilmærker og -modeller. Denne ladestation er egnet til alle elbiler, der i øjeblikket er på markedet.

Tilslutningstypen er i overensstemmelse med standarden NF EN 62196-2. I denne forstand skal der være et kabel med lukker eller et T2S-stik med lukker til stede. I dag har de fleste ladestationer med tilsluttet kabel ikke denne funktion, hvilket gør installationen ikke kompatibel.

Enfaset ladestation op til 32 AMP og 7,2 kW til elbiler

Strøm og tilslutning af ladestationen

Vores ladestation til elbiler har op til 7,2 kW opladningseffekt, hvilket giver mulighed for hurtig og effektiv opladning. Desuden er ladestationen udstyret med en enfaset tilslutning, hvilket forenkler installationen i hjemmet. Faktisk er enfaseforbindelser de mest almindeligt anvendte i hjem og giver større fleksibilitet i installationen.

Vi mener, at vores ladestationer til elbiler giver mest værdi for pengene på markedet. Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet til overkommelige priser, så flere mennesker kan købe dem. Dette ladepunkt er en værdifuld investering for ejere af el- og hybridbiler, da det giver mulighed for hurtig og effektiv opladning og reducerer opladningsomkostningerne ved at bruge elektricitet fra hjemmet i stedet for offentlige opladningspunkter.

Endelig, hvis du ejer et el- eller hybridkøretøj, er de ladestandere til elbiler, som vi tilbyder, et must for dit hjem. Med en opladningseffekt på op til 7,2 kW, enfaset tilslutning og kompatibilitet med alle modeller af el- og hybridkøretøjer tilbyder vores ladestationer det bedste pris/ydelsesforhold på markedet. Invester i denne ladestation til elbiler, og nyd hurtig og effektiv opladning, samtidig med at du sparer på de langsigtede opladningsomkostninger.

FEATURES

– Let at installere og vedligeholde
– Universel opladningsdåse
– Justerbar opladningskapacitet – 10A. 16A. 20A, 25A og 32A
– Strømstyrke – Op til 7,2 kW (32 A)
– Indbygget følsom 6mA DC-beskyttelsesanordning (yderligere via rulleliste)
– Indbygget LED-indikator for opladningstilstand
– IP54 vejrbestandig og UV-stabiliseret
– Korrosionsbestandig og brandsikker
– Slagfast design
– CE-mærkning

ANMELDELSE

Købslink: https: //www.greendrive-accessories.com/fr/products/594/-borne-de-recharge-monophase-jusqu-a-32-amp-et-72kw-pour-tesla.html

Skriv et svar