Social Media
Light
Dark

CyberTruck, produktion og leverancer ser ud til at tage form.

Bilverdenen er under forandring, og Tesla er på forkant med denne forandring. Det californiske mærke, der ledes af den berømte iværksætter Elon Musk, afslørede for nylig sin seneste model, Cybertruck, en elektrisk pick-up truck, der lover at revolutionere markedet. I denne artikel vil vi præsentere dig for dette futuristiske køretøj og diskutere dets vigtigste funktioner.

Cybertruck udmærker sig ved sit banebrydende design, som står i kontrast til traditionelle pick-ups. Cybertruck’s karosseri af rustfrit stål i luft- og rumfartskvalitet og polygonale form giver den et unikt udseende. Dens unibody-struktur uden chassis giver en exceptionel kollisionssikkerhed, samtidig med at den sikrer optimal ydeevne.

Tesla sparer ikke på ydeevnen med Cybertruck. Den er udstyret med en topmoderne elmotor, der kan nå en hastighed fra 0 til 100 km/t på under 3 sekunder for Tri-Motor-versionen. Cybertruck fås i tre versioner: enkelt-, dobbelt- og tremotoret, med en rækkevidde på op til 800 kilometer for den kraftigste version. Desuden har den en anslået trækkapacitet på over 6 tons, hvilket overgår de fleste af dens konkurrenter med forbrændingsmotor.

Cybertruck indeholder en række innovative funktioner, såsom Autopilot, niveau 2 autonom kørsel og et adaptivt affjedringssystem, der tilpasser køretøjets højde til lasten og terrænet. Det rummelige og minimalistiske interiør er udstyret med en 17″ touchscreen, der styrer alle køretøjets funktioner. Bagtil er pickuppens seng udstyret med et sikkert, motoriseret låg og en stikkontakt til strømforsyning af forskelligt udstyr.

Tesla fortæller om CyberTruck under investormødet

I går aftes holdt Tesla sit kvartalsvise investormøde for første kvartal af 2023 live på Twitter. Under dette møde blev der frigivet en masse information om de forskellige produktionskapaciteter, leverancer og resten af 2023.

Elon Musk synes at indikere, at CyberTruck er på vej til at blive produceret i 2023. Produktionslinjen på fabrikken i Texas går hurtigt fremad, og de er nu i Alpha-produktion.

Alt dette synes at indikere, at Tesla skrider frem som planlagt med CyberTruck, Giga-presserne er begyndt at arbejde, og de første prototyper, der er set på gaden, er Alpha-versioner.

Tesla siger også, at de har lavet nogle vintertest for CyberTruck, og her er et billede af den, som Tesla offentliggjorde i går aftes:

Med hensyn til timing ser det ud til, at Q3 er den valgte dato for præsentationsbegivenheden og de første leverancer. Hvad angår Tesla Model Y med 4680-batterierne, er det muligt, at Tesla vil reservere de første eksemplarer til de ansatte.


Find alt dit Tesla-tilbehør på :

https://www.greendrive-accessories.com/

Skriv et svar