Social Media
Light
Dark

Vil fremdriften til Model Y snart blive produceret i Berlin?

Tesla har nu 3 versioner af Model Y. Disse 3 versioner adskiller sig fra hinanden i batterikapacitet og antallet af motorer i hver bil. Faktisk består de 3 versioner af :

  • Version med baghjulstræk: en enkelt motor bagpå med en batterikapacitet på 60 kWh
  • LongRange-version: to motorer, firehjulstræk med en batterikapacitet på 75 eller 78,8 kWh.
  • Performance-version: to motorer, firehjulstræk, øget effekt med en batterikapacitet på 78,8 kWh.

Disse tre versioner produceres på forskellige steder afhængigt af fabrikken. Den baghjulstrukne version produceres nu i Asien på GigaFactory i Shanghai og importeres direkte til Europa, mens Long Range-versionerne i de seneste tre måneder primært er blevet produceret i Berlin i stedet for i Shanghai. Endelig er Performance-versionen blevet produceret i Berlin, Tyskland, siden den blev markedsført første gang, og den er aldrig blevet importeret fra et andet anlæg.

Fabrikken i Berlin, Tyskland, skabte overskrifter lige fra starten, fordi Teslas mål var at tilbyde en topmoderne lakeringskabine, der kunne konkurrere med håndlakerede lakeringer. Denne fordel giver mulighed for flerlags lakering med mulighed for at påføre 12 til 13 på hinanden følgende lag.

Resultatet er fremkomsten af to nye farver til de biler, der forlader fabrikken i Berlin, nemlig Midnight Cherry Red og Quicksilver Grey.

I dag er der en ny udvikling, der indikerer, at Model Y Propulsion nu produceres i Berlin, Tyskland, da Tesla Model Y’er produceret i Berlin eksporteres til Europa og Mellemøsten.

Israels konfigurator blev opdateret i går aftes og viser nu, at Midnight Cherry Red og Quicksilver Grey er tilgængelige for Model Y Propulsion, med en præcisering af, at disse farver kun produceres i Berlin, Tyskland.

Den annoncerede periode er september-november 2023, så vi kan forvente en officiel udgivelse og konfiguratoropdatering for Europa i de kommende uger.


Leder du efter tilbehør til din Tesla?

Stol på GreenDrive, specialisten i Tesla-tilbehør siden 2019.

https://www.greendrive-accessories.com/

https://www.greendrive-accessories.com/

Skriv et svar