Social Media
Light
Dark

Første billede af Tesla Model 3 “Highland”-projektet

Vi er glade for at kunne præsentere en eksklusiv artikel i dag. Det længe ventede facelift af Tesla Model 3 ser ud til at afsløre sig selv som Project Highland. Efter måneders spekulationer og rygter har vi endelig detaljer og et uofficielt billede af forbedringerne og de nye funktioner i denne opdaterede version af en af verdens mest populære elbiler.

Udvendigt design

Project Highland ser ud til at bevare den slanke, minimalistiske æstetik fra den oprindelige Model 3, samtidig med at der er foretaget nogle bemærkelsesværdige forbedringer. Forlygterne er blevet redesignet for at få et mere moderne udseende og forbedret synlighed. Den forreste kofanger er også blevet redesignet, hvilket giver køretøjet et mere aggressivt og dynamisk udseende, der minder om Roadster 2’s forlygter.

Andre rygter tyder på, at bilens spejle, ligesom i CyberTruck, vil være aftagelige, så man kun kan køre med de indbyggede kameraer.

Tågeforlygterne ser ud til at være blevet fjernet fra den forreste kofanger. Et meget mærkeligt valg i betragtning af reglerne og forpligtelserne.

Hjulene ser også ud til at være blevet ændret, der er to nye hjul på menuen til erstatning af de 18 tommer Aero hjul og 19 tommer Sport hjulene. De nye 18″ hjul ser mere sportslige ud og ser godt ud. Der ser ud til at være et centralt sted at sætte et hjulcenter, der skjuler møtrikkerne ligesom på UberTurbine-fælgene.

På de opdaterede Sportsfælge ser de ud til at tage udgangspunkt i designet af Tesla Model X-fælgene med CyberStream-lignende pinde og sort maling mellem hver pind.


Find alt dit Tesla-tilbehør på :

https://www.greendrive-accessories.com/


Skriv et svar