Social Media
Light
Dark

Tesla Investor Day 2023

Tesla har planlagt en officiel præsentation den 1. marts 2023 på Investor Day for at tale om virksomhedens næste projekter og deadlines. Dette tegner til at blive en af årets vigtigste begivenheder i betragtning af alle de rygter, der har cirkuleret på det seneste.

Vi gør status over rygterne

Investorer og fans forventer en masse svar fra Elon Musk. Aftenens program (der begynder kl. 22:00 Paris-tid) ser nemlig ganske travlt ud, vi vil ifølge rygterne have ifølge rygterne lige til :

  • Et facelift til Tesla Model 3 og Tesla Model Y, en æstetisk opdatering, der internt er kendt som Project Highland til Tesla Model 3 og Juniper til Tesla Model Y.
  • En tidsplan og oplysninger om CyberTruck’s produktion. Dette forventes at ske i midten af 2023. Mange prototyper er blevet set på det seneste, og Elon Musk har meddelt, at den er på vej ind i beta produktionsfasen.
  • En annoncering af den nye on-board computer kaldet HW4, som vil overtage HW3. Dette vil forbedre computerhastighederne og gøre det muligt at administrere flere kameraer. CyberTruck, derefter Model S og Model X vil blive udstyret med disse ekstra kameraer ved midten af året og endelig vil Model 3 og Model Y blive udstyret ved årets udgang.
  • Massiv udrulning af Tesla softwareversion 11 og FSD Beta-rulning. Tesla vil helt sikkert annoncere V11-opdateringen, der vil tilføje de nye Tesla Vision-funktioner. Tesla har nemlig haft en masse forsinkelser på det seneste og forventer at afslutte den presserende udvikling i marts 2023. Tesla vil også bruge 2023 til at bevise pålideligheden og sikkerheden af sin SDF uden for Nordamerika. Elon Musk har sat 2024 som sit mål for Europa.
  • Opdateret GPS-chip og nyt spejldesign til Tesla Model 3 og Model Y. En ny tri-band-chip vil give større nøjagtighed og gøre det muligt at fjerne eksterne sensorer, f.eks. til temperatur.
  • Introduktion af den nye platform for 3. generation af bilerne. Alle vil gerne se en ny bil, men det bliver måske ikke tilfældet. Elon Musks mål er nemlig at berolige sine investorer (og også at lave lidt buzz som hvert år), så han vil præsentere fortsættelsen af sin “Masterplan”, som består af produktionsvolumen og stordriftsøkonomi for at fremstille biler, der bliver mindre og mindre dyre.
  • Nye Quicksilver Grey- og MidNight Cherry Red-farveringer kan blive tilgængelige i Austin til Model Y. Tesla planlægger nemlig at udstille to Model Y’er ved indgangen til fabrikken i Austin, hvor arrangementet den 1. marts finder sted. Det tyder på, at denne nye fabrik måske kan producere disse to specifikke farver, ligesom i Berlin.
Installation ved indgangen til GigaFactory i Austin til Investor Day
Installation ved indgangen til GigaFactory i Austin til Investor Day

Ovenstående er de mest sandsynlige rygter, nogle fans forventer en ny bil eller annoncer om Optimus-robotten, men intet af det ser ud til at være på dagsordenen. Men som hvert år bruger Elon Musk disse begivenheder til at kommunikere.

Elon Musk vil bruge buzzen til at kommunikere på Investor Day 2023

Vi husker præsentationen af FSD, Roadster 2, Semi, CyberTruck og Optimus-robotten, som altid har været vigtige mediebegivenheder og især vigtige for Teslas markedsføringsstrategi.

I denne forstand og ifølge nogle rygter kan Elon Musk komme med en af de vigtigste meddelelser i de seneste år.

Hvordan følger man Investor Day 2023?

For at følge aftenens Investor Day 2023 er linket her direkte på Teslas hjemmeside! Hvis du kan, så ryd din kalender, det kan være prisen værd!

https://livestream.tesla.com/


Find alt dit Tesla-tilbehør

https://www.greendrive-accessories.com/

Skriv et svar