Social Media
Light
Dark

Tesla tilbyder nu øl, det er “GigaBier”

Tesla spiller meget med sociale netværk og medierne. En af det amerikanske selskabs kommunikationsmetoder er at skabe buzz af forskellig størrelse for at få folk til at tale om elbilsvirksomheden.

Denne teknik ser ud til at virke, for der går ikke en uge, uden at Tesla, Elon Musk, Twitter eller noget andet, der kredser om dette univers, kommer i overskrifterne, og det vil det også være tilfældet i denne uge.

Tesla “GigaBier” øllen fra Tesla

Tesla lancerede sit nye produkt/goodies i går aftes omkring kl. 22.00 (Paris tid). Tesla Europe løftede sløret og præsenterede “GigaBier”, den første øl, der sælges af Tesla i begrænset oplag, fremstillet i Tyskland med Cyberhops-teknologi og solgt og distribueret af BrouwUnie.

Hvad er “Gigabier”?

Ifølge Tesla er Gigabier en øl til ære for den tyske tradition, der kombinerer CyberTruck’s futuristiske design med den tyske fabriks udsmykning.

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Tesla GigaBier er inspireret af formen på CyberTruck og hylder samtidig den 500 år gamle tyske tradition for at brygge øl i henhold til Reinheitsgebot (ølrensningsloven). Nyd denne limited edition lagerøl, der er brygget i Berlin med vores eksklusive Cyber-hop-sort. Den har noter af citrus, bergamot og sød frugt. Hver flaske har en glat, blank, sort hals med et glødende Giga-vandmærke. Prost!

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Hvordan køber man “GigaBier”?

For at købe GigaBier besluttede Tesla at oprette et subdomæne på sit websted, sandsynligvis for at undgå at blande alkoholbaserede produkter på sin online shop (Tesla Shop). Da reglerne er anderledes end i USA, ville det nemlig ikke være muligt at lade folk få adgang til hjemmesiden uden at bede om samtykke.

Når vi har bekræftet “over 18 år”, er det muligt hurtigt at bestille et parti på 3 øl á 330 ml med 5 % alc. til 89 € TTC med kreditkort.

Leder du efter Tesla-tilbehør?

https://www.greendrive-accessories.com/

Skriv et svar