Home

Green Drive, een blog die wordt beheerd en geschreven door enthousiastelingen, stelt informatie beschikbaar door middel van korte artikelen die ter zake komen. We halen onze informatie uit sociale netwerken, onze partners, onze lezers en onze klanten.

Alle informatie op onze blog site is van ons. We controleren de informatie en de bronnen zoveel mogelijk, maar ook veronderstellingen en geruchten zijn elementen waarmee we rekening houden als ze het nieuws voeden en vaak waarheidsgetrouw of dicht bij het nieuws blijken te zijn.

In het verleden hebben we al laten zien hoe sterk we zijn en hoe gemotiveerd we zijn om de meest exclusieve en accurate informatie te vinden. Vandaag hebben we al artikelen gepubliceerd in de belangrijkste Franse en internationale media.

We zullen dit soort zaken zoveel mogelijk blijven aanbieden. Als u ons wilt helpen en een bijdrage wilt leveren, neem dan contact met ons op.


Beursnieuws van bedrijven met betrekking tot elektrische voertuigen.

Tesla fungeerde als katalysator in deze nieuwe aandelenmarktwedloop voor fabrikanten van elektrische voertuigen.

Vandaag de dag lijkt de Californische reus meer mensen aan te trekken dan verwacht.

Inderdaad, sommige bedrijven maken gebruik van Tesla’s momentum om ook snel de beurs te beklimmen.

We kunnen het voorbeeld nemen van NIO, of NIKOLA CORPORATION.

Deze race om te kapitaliseren en de waarde te verhogen lijkt niet te stoppen.v

Het Tesla-aandeel, dat al in 2020 is gesplitst, lijkt in 2021 nieuwe hoogten te bereiken.

Nio gaat verder in dezelfde trant met de presentatie van deze nieuwe modellen, die hem de impuls geeft om misschien in 2021 de 100 dollar te halen.

Intussen lijkt NIKOLA CORPORATION, een fabrikant van vrachtwagens op waterstof, nogal bekritiseerd te zijn in het licht van de nederlaag van zijn CEO.v


Ze hebben het over ons.

Officiële partner van :