Social Media
Light
Dark

Tesla Model 3 in het Verenigd Koninkrijk en Australië lijkt nu uit China te komen

Een nogal opzienbarende verschijning op de configurator in het Verenigd Koninkrijk lijkt een indicatie te geven van waar Tesla Model 3 rechtsgestuurde auto’s vandaan komen.

Inderdaad, als we op de Engelse configurator gaan, verschijnt de Tesla Model 3 nu met het interieur van 2021 maar ook met de houten en aluminium inleg in de deuren.

Bron: https://www.tesla.com/en_gb/model3/design#interior

Deze ontwikkeling lijkt logisch. Inderdaad, de twee belangrijkste landen met rechtse besturing zijn Australië en Groot-Brittannië. Tesla lijkt daarom de keuze te hebben gemaakt om de Tesla Model 3 te produceren in de fabriek in Shanghai, die vandaag de dag de enige fabriek is die dit hout en aluminium insert in de deuren heeft.

De configurator in Australië is nu identiek en lijkt zich op dezelfde manier te ontwikkelen. Tesla lijkt daarom de productie van haar voertuigen met rechtse besturing te stroomlijnen.

Bron: https://www.tesla.com/en_AU/model3/design?redirect=no#interior

Nu gaat het om de evolutie van het ontwerp in de Californische fabriek. Inderdaad, deze designevolutie op de deuren zal binnenkort beschikbaar zijn bij Fremont en dus op alle modellen, zelfs met linksgestuurde aandrijving.

Geef een reactie