Social Media
Light
Dark

Viktiga tillbehör för din Tesla Model Y

Tesla Model Y är en elbil i premiumklass med en snygg design och exceptionella prestanda. Men för att få ut det mesta av din bil och anpassa den efter dina önskemål är det viktigt att utrusta dig med de bästa tillbehören. I den här artikeln presenterar vi de nödvändiga tillbehören till din Tesla Model Y som finns tillgängliga hos GreenDrive, din onlinebutik som specialiserat sig på Tesla-tillbehör sedan 2019.

Kroppsskydd och tonade rutor

Att skydda din Tesla Model Ys kaross är viktigt för att hålla den nyskicklig och förhindra repor och stötar. På GreenDrive erbjuder vi PPF-skyddsfilmer (Paint Protection Film) som håller din bil i nyskick. Våra filmer är skurna i rätt storlek för att passa din Model Y perfekt.

PPF-frontpanel för Tesla Model Y

Förutom att skydda karossen är det viktigt att tänka på fönstren på din Tesla. Tonade fönster erbjuder inte bara UV-skydd utan även bättre värmeisolering och integritet. Kolla in vårt utbud av solskyddsfilmer för Tesla Model Y på GreenDrive.

Organisatorer och förvaring

Organiserare för mittkonsolen

GreenDrive centerkonsolorganisatör är ett praktiskt och funktionellt tillbehör för att förvara dina personliga föremål och hålla ditt körutrymme snyggt. Den är utformad speciellt för din Tesla Model Y, passar snyggt in i mittkonsolen och har separata fack för solglasögon, telefon, nycklar, växel och andra småsaker.

Organizer för mittkonsolen för Tesla Model Y

Organiser för armstödet

Med vår armstödsorganisatör kan du effektivt förvara föremål, laddningskablar, pennor och andra viktiga saker. Den passar perfekt i förvaringsutrymmet under mittarmstödet på din Tesla Model Y och hjälper dig att hålla interiören ren och snygg.

Golvmattor och bagageutrymme

Golvmattor är ett viktigt tillbehör för att hålla interiören i din Tesla Model Y ren och snygg. På GreenDrive erbjuder vi ett urval av golvmattor i gummi, matta och velour som är utformade speciellt för Model Y. De skyddar interiören från smuts, spill och slitage, samtidigt som de lägger till en touch av elegans.

På samma sätt skyddar en bagagematta din Model Y:s lastutrymme från smuts, repor och skador orsakade av att bära föremål. Välj mellan våra bagagemattor i gummi eller med matta, som är skräddarsydda efter formen på din Teslas bagageutrymme.

Hitta alla våra Tesla Model Y-mattor här.

Bakluckemattor för Tesla Model Y tillverkade i Frankrike

Hållare för smarttelefoner och surfplattor

Att ha din smartphone eller surfplatta säkert inom räckhåll är viktigt när du kör din Tesla Model Y. GreenDrive erbjuder en mängd olika smartphone- och tabletthållare av hög kvalitet som är lätta att installera och kompatibla med enheter i olika storlekar. De gör det möjligt för dig att dra full nytta av din Teslas funktioner, samtidigt som du håller ögonen på vägen.

Trådlös laddare och laddningstillbehör

Laddning är en viktig aspekt av elbilar, och Tesla Model Y är inget undantag. GreenDrive erbjuder laddningslösningar för att optimera din körupplevelse. Kolla in våra trådlösa laddare för Tesla Model Y, som gör att du kan ladda din smartphone helt enkelt genom att placera den på laddningsstället.

Tillbehör för organisation av bagageutrymmet

Att organisera bagageutrymmet i din Tesla Model Y är viktigt för att maximera förvaringsutrymmet och säkerställa en säker och bekväm transport av dina personliga föremål. På GreenDrive erbjuder vi ett utbud av tillbehör för bagageutrymmesorganisation som är särskilt utformade för din Model Y.

Modulär kofferrummoorganisator

Vår modulära bagageutrymmesorganisator är ett praktiskt och mångsidigt tillbehör som gör att du kan skapa anpassade fack för att förvara dina tillhörigheter på ett ordnat och säkert sätt. Den är lätt att installera och anpassa till dina behov och kan snabbt fällas ihop för kompakt förvaring när den inte används.

Skyddande stövelskaftsskydd

GreenDrive Trunk Protector är ett viktigt tillbehör för att skydda bagageutrymmets foder från smuts, repor och skador från transporterade föremål. Det är skräddarsytt för din Tesla Model Y och är enkelt att montera med sina justerbara fästelement.

Tillbehör för Tesla Model Y hjul och fälgar

Vinterfälgar och hjul

GreenDrive erbjuder ett sortiment av fälgar, hjul, kedjor och TPMS som är särskilt utformade för din Tesla Model Y. Våra hjuluppsättningar kan monteras med högkvalitativa däck för att säkerställa optimalt grepp på snöiga eller isiga vägar. Dessutom kombinerar våra hjul estetik och prestanda för att ge din Model Y ett unikt och elegant utseende.

Däcktryckssensorer (TPMS)

Däcktryckssensorer (TPMS) är viktiga för att övervaka ditt däcktryck och garantera säker och ekonomisk körning. GreenDrive erbjuder TPMS-sensorer som är kompatibla med din Tesla Model Y, så att du kan hålla koll på ditt däcktryck i realtid och undvika problem med felaktigt däcktryck.

TPMS-tryckgivare för Tesla Model Y

Fälgskydd

Skydda dina fälgar från repor och stötar med våra fälgskydd som är utformade för att passa din Tesla Model Y perfekt. Dessa skydd är lätta att installera och utgör en effektiv barriär mot stötar vid parkering eller på trottoaren.

Snökedjor

Snökedjor är ett nödvändigt tillbehör för de mest extrema vinterförhållandena. På GreenDrive erbjuder vi snökedjor till din Tesla Model Y för att säkerställa maximalt grepp och säkerhet på snöiga eller isiga vägar.

Snökedjor för Tesla Model Y

Lämna ett svar