Social Media
Light
Dark

Giga Texas esittelee viimeisimmät päivitykset

Giga Texas Unveils Latest Updates

Giga Texasissa, jossa Tesla mullistaa automaailmaa ja palvelee työntekijöitään, tapahtuu sähköistävää kehitystä, ja toimitusjohtaja Elon Musk antoi meille hiljattain kurkistaa Giga Texasin valmiiseen sisäänkäyntiin ja vastaanottotiskiin. Kaupungin puheenaiheena ei ole mikään muu kuin kiehtova “kyberkahvila”.

Giga Texasin futuristinen sisäänkäynti

Toimitusjohtaja Elon Musk jakoi hiljattain kuvia vaikuttavasta sisäänkäynnistä, jonka tyylikäs ja kulmikas muotoilu muistuttaa tulevaa Cybertruckia. Sisäänkäynnissä on erittäin heijastavia elementtejä, ja suuret, suorakulmaiset valkoiset kaaret heijastuvat maahan. Valtavat ikkunaseinät koristavat rakennuksen julkisivua, mikä luo vaikuttavan visuaalisen vaikutelman.

Vastaanottotiski, jonka muotoilussa on samoja vaikutteita kuin Cybertruckissa, on heti sisäänkäynnin sisäpuolella. Siinä on keskiaukko, puolisuunnikkaan muoto ja teräväkärkiset kulmat. Suorakulmaiset palkit ympäröivät tilaa, joka toimii vieraiden tervetulotilana.

Giga Texas Unveils Latest Updates

Presidentin vierailut ja koeajot

Sisäänkäynti valmistui juuri oikeaan aikaan. Elon Musk ja Unkarin presidentti Katalin Novák tapasivat hiljattain laitoksessa keskustellakseen eri aiheista, muun muassa Cybertruckista. Jopa koeajo Cybertruckilla oli osa vierailua, minkä Musk on tehnyt lukuisille kansainvälisille johtajille.

Tuotanto jatkuu Giga Texasissa

Viimeaikaiset havainnot hiljattain rakennetuista Cybertruckeista Teksasin Gigassa viittaavat siihen, että tuotanto on alkanut uudelleen. Teslan suunnitelmat 22 000 neliömetrin “kyberkahvilaa” varten vahvistavat Teslan sitoutumista Texasin tehtaan kasvuun.

Giga Texas Cyber Cafeteria

Tesla viimeistelee Giga Texas -tehtaan henkilökunnalle suunnattua mittavaa kahvilaa. Teslan futurististen ajatusten mukaisesti sitä kutsutaan virallisissa asiakirjoissa“kyberkahvilaksi“. Se maksoi huimat 10,5 miljoonaa dollaria. Tämä 22 639 neliömetrin kokoinen kahvila toimii työpaikan keskuksena.

Merkittäviä päivämääriä

Asiakirjoissa mainituilla päivämäärillä – 24. lokakuuta 2023 alkamispäiväksi ja 30. huhtikuuta 2024 valmistumispäiväksi – ei ole mitään tekemistä kahvilan odotetun avaamisen kanssa. Teksasin lisenssi- ja sääntelyvirasto (TLDR), joka lopulta hyväksyy kahvilan toiminnan, aloittaa ja lopettaa tarkastusprosessinsa kyseisinä päivinä.

TLDR:n osallistuminen viittaa siihen, että kahvila on joko valmis tai lähes valmis. Giga Texasin kehitystä tiiviisti seuraava drone-harrastaja Joe Tegtmeyer vihjaa, että kahvila saattaa olla jo toiminnassa.

Tuhansille sopiva kahvila

Tämä kahvila ei ole mikään pikkujuttu. Sen valtava koko, yli 22 000 neliömetriä, sopii täydellisesti kiireiselle Giga Texasin tehtaalle. Viimeisimmässä laskennassa vuonna 2023 Teslalla on yli 20 000 työntekijää, mikä osoittaa, että Teslan työllisyys on jatkuvasti kasvanut. Kun Cybertruck-tuotanto kiihtyy, Tesla odottaa kasvattavansa tämän luvun 60 000 työntekijään.

Giga Texas Unveils Latest Updates

Yksinomainen pääsy

Vaikka Cyber Cafeteriaan ei ole pääsyä suurelle yleisölle, onnekkaat tehdaskierroksen kävijät saattavat päästä kurkistamaan. Teslan omistajien mahdollisuus käyttää suosittelukrediittejä Giga Texas -vierailuihin on ilmeisesti poistettu mobiilisovelluksesta. Valitettavasti valokuvaaminen ei ole sallittua näiden kierrosten aikana, joten luotamme onnekkaiden vieraiden kuvauksiin.

Teslan “kyberkahvila” on enemmän kuin pelkkä ruokapaikka; se symboloi yrityksen jatkuvaa laajentumista ja sitoutumista työntekijöidensä hyvinvointiin. Kun Cybertruck on näköpiirissä ja työvoima kasvaa, Giga Texas on valmistautunut jännittävään tulevaisuuteen.

Vastaa