Social Media
Light
Dark

Hertz ja Tesla mullistavat vuokrauksen mobiilisovellusintegraation avulla

Hertz and Tesla Revolutionize Rentals with Mobile App Integration

Tesla ja Hertz ovat tehneet yhteistyötä parantaakseen asiakkaidensa vuokrauskokemusta Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Vuokraajat voivat nyt käyttää Teslan vuokra-autoja Teslan virallisen mobiilisovelluksen kautta uuden ohjelmiston ansiosta. Tämä läpimurto hyödyttää sekä Teslan omistajia että muita kuin omistajia, sillä se tuo heille täyden Tesla-kokemuksen ja mahdollisesti tasoittaa tietä tuleville Teslan ystäville.

Tesla ja Hertz: Tehokas kumppanuus

Vuonna 2021 Hertz sitoutui merkittävästi sähköistämiseen tilaamalla jopa 100 000 Tesla-autoa vuokrauskalustoaan varten. Kumppanuus on sittemmin laajentunut, ja Hertz on lisännyt tilaukseensa Tesla Model Y -ajoneuvoja. Siirtyminen kohti sähkökäyttöistä vuokrausta on otettu hyvin vastaan, ja Tesla-ajoneuvot ovat lisänneet Hertzin vuokraajien asiakastyytyväisyyttä.

Pääsy mobiilisovellukseen

Vaikka Tesla-vuokraus Hertzin kautta oli kasvattamassa suosiotaan, yksi tärkeä ominaisuus puuttui – mahdollisuus hallita vuokra-autoa Teslan mobiilisovelluksen kautta. Sen sijaan Hertzin vuokrausasiakkaille annettiin avainkortti. Tämä on kuitenkin muuttunut Teslan viimeisimmän ohjelmistopäivityksen myötä.

Käyttämällä virallista Teslan älypuhelinsovellusta kuka tahansa Hertz-vuokraamon asiakas Yhdysvalloissa tai Kanadassa voi nyt hyödyntää koko Tesla-kokemusta. Asiakkaiden tarvitsee vain skannata ajoneuvon perusnäytössä näkyvä QR-koodi lisätäkseen vuokrauksen sovellukseen. Kun sovellus on yhdistetty, käyttäjät voivat etälämmittää matkustamon, käyttää mobiililaitettaan avaimena ja käyttää kaikkia sovelluksen ominaisuuksia.

Sinun profiilisi, sinun tapasi

Hertzin kautta autoa vuokraavien Teslan omistajien mukavuus ei rajoitu älypuhelimen käyttöön. Henkilökohtaisen profiilisi asetukset siirtyvät välittömästi vuokra-autoon, jos Teslaasi on määritetty pilviprofiilit. Se tarkoittaa, että voit saada johdonmukaisen ja yksilöllisen ajokokemuksen myös silloin, kun ajat vuokraamallasi Teslalla.

Tesla ja Hertz: Virtaviivaistettu avaimeton kokemus

Integrointi on melko yksinkertainen käyttää. Vuokraajat voivat nyt käyttää mobiililaitettaan avaimena vuokrauksen ajan vain skannaamalla QR-koodin ajoneuvon näytöltä. Tämä tekee koko vuokrausmenettelystä helpompaa ja kätevämpää, koska varsinaisia avaimia tai avainkortteja ei enää tarvita.

Avaimettoman sisäänpääsyn lisäksi vuokraajat voivat hyötyä pilvipohjaisista käyttäjäprofiileista. Jos olet ottanut tämän ominaisuuden käyttöön, asetuksesi ja mieltymyksesi synkronoituvat automaattisesti vuokra-auton kanssa.

Teslan jatkuva sitoutuminen

Tämä kehitys heijastaa Teslan sitoutumista vuokrauskokemuksen parantamiseen ja uusien markkinoiden etsintään autoilleen. Tesla on tehnyt aggressiivista yhteistyötä vuokrausyritysten ja lainvalvontajärjestöjen kanssa luodakseen erikoisohjelmistoja, jotka parantavat Teslan ajoneuvojen joustavuutta ja toimialakohtaisuutta.

Kun Teslan mobiilisovellus on integroitu Hertz-vuokraamoihin, vuokrauskokemus on parantunut. Olitpa sitten Teslan omistaja tai sähköautomaailman uusi tulokas, vuokra-auton käyttö ja hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa.

Tesla on suunnitellut uuden auton sisäisen ohjelmiston, joka on räätälöity nimenomaan Hertzin maailmanlaajuisesti kasvavalle Tesla-vuokra-autokannalle. Tämä ohjelmistointegraatio yksinkertaistaa vuokrausprosessia ja vastaa Teslan tavoitetta tehdä sähköautoista helpommin saatavilla olevia ja käyttäjäystävällisempiä.

Vastaa