Social Media
Light
Dark

Teslan ainutlaatuinen tarjous määränpäähän lataavien kiinteistöjen omistajille

The Unique Tesla Offer to Destination Charging Property Owners

Tesla tarjoaa suuren mahdollisuuden kiinteistönomistajille, jotka ovat investoineet Teslan Destination-latausasemiin. Yksinoikeudella nämä omistajat on kutsuttu isännöimään itsepalvelun esittelyajoja, mikä on strateginen aloite kiinteistöjen arvon nostamiseksi ja sähköautojen tunnettuuden ja käyttöönoton edistämiseksi.

Ilmaisia esittelyajoneuvoja kiinteistönomistajille

Sawyer Merrittin X-sivustolla jakaman sähköpostiviestin mukaan Tesla tarjoaa näille kiinteistöille jopa neljä esittelyajoneuvoa ilmaiseksi. Se lisää kiinteistön vetovoimaa ja tarjoaa vieraille ja vierailijoille käytännön kokemuksia, joiden avulla he voivat oppia lisää Teslasta.

Tesla makeuttaa diilin yksinkertaisuudella. Yritys aikatauluttaa, hallinnoi ja ylläpitää näitä itsepalvelun esittelyajoja ja -ajoneuvoja ja varmistaa, että kiinteistönomistajien kokemus on vaivaton.

Tesla: Tesla: Tulojen kasvupotentiaali

Tilastot osoittavat, että nykyiset sivuston isännät näkevät yli 35 viikoittaista esittelyajoa, mikä osoittaa, että esittelyyn osallistuvilla kiinteistöillä on merkittävää kävijäliikennettä ja näkyvyyspotentiaalia. Tesla pitää tätä kiinteistönomistajien mahdollisuutena tavoittaa uusi yleisö, mikä avaa uusia tulovirtoja. Esittelyajojen kävijät hyödyntävät todennäköisemmin myös muita paikan päällä tarjottavia palveluita, mikä tekee yksinkertaisesta vierailusta monipuolisen kokemuksen, josta hyötyvät sekä kävijät että kiinteistönomistajat.

Itsepalvelun esittelyajot esiteltiin

Teslan viime vuonna lanseeraama Self-Serve Demo Drives -ohjelma tarjoaa potentiaalisille asiakkaille ainutlaatuisen ja kätevän tavan koeajaa Teslan ajoneuvoja. Osallistujat voivat sopia koeajosta osallistuvissa toimipisteissä. Prosessiin kuuluu Tesla-tilin luominen, jotta esittelyajoneuvoon pääsee avaimettomasti, ja ajokorttitietojen syöttäminen suoraan Tesla-sovellukseen nopeuttaa todentamisprosessia.

Ohjelma on tällä hetkellä saatavilla rajoitetussa määrässä Yhdysvaltojen kaupunkeja, mutta se ei ole vielä laajentunut Kanadaan. Sen menestys viittaa kuitenkin mahdolliseen tulevaan kasvuun.

Tesla: Tesla: Kohteessa tapahtuvan latauksen kehitys

Tesla on tehnyt pitkään yhteistyötä yksityisten kiinteistönomistajien kanssa Destination Charger -latauslaitteiden osalta. Alun perin omistajilleen ilmainen, mutta vuonna 2022 isännät saivat mahdollisuuden laskuttaa käyttäjiä laturin käytöstä uusimpien seinäliittimien WiFi-yhteyden ansiosta edellyttäen, että heillä on vähintään kuusi latauspistettä.

Destination Chargers -latauslaitteista liiketoimintaa houkutteleva tekijä

Teslan Destination Chargers -latauslaitteet ovat ainutlaatuinen myyntivaltti yrityksille, kuten hotelleille, ravintoloille ja pysäköintihalleille, sillä niiden avulla sähköauton omistajat voivat ladata autonsa majoittuessaan, ruokailtuaan tai harjoittaessaan muuta toimintaa. Kiinteistönomistajat, jotka isännöivät Destination Charger -latauslaitteita, voivat nyt parantaa tarjontaansa lisäämällä niihin itsepalvelun esittelyajoja.

Sähköpostin oivallus

Sawyer Merrittin jakaman sähköpostiviestin mukaan Tesla korostaa kiinteistönomistajien mahdollisuutta “saada enemmän irti Destination Charging -investoinnistasi isännöimällä kiinteistölläsi itsepalvelun demoajoja” Sähköpostissa korostetaan mahdollisuutta houkutella uusia kävijöitä, lisätä tietoisuutta sähköautojen latauksesta kiinteistöillä ja mahdollisesti muuntaa nämä kävijät tuleviksi sähköautojen omistajiksi.

Liikkeeseen liittyminen

Teslan Destination Charging -ohjelmaan liittymisestä kiinnostuneet kiinteistönomistajat ja yritykset voivat hakea mukaan yhtiön Charging Partners -sivustolla. Teslan jatkaessa sähköautomaailman muuttamista tämä aloite osoittaa sen omistautumista teknologian edistämiseen ja kiinteistönomistajien ja potentiaalisten sähköautoharrastajien kokemusten rikastuttamiseen.

Teslan innovatiivinen lähestymistapa kutsua kiinteistönomistajia isännöimään omatoimisia esittelyajoja on merkittävä askel kohti sähköautojen yleistymistä. Integroimalla nämä kokemukset saumattomasti Destination Charging -infrastruktuuriin Tesla parantaa kiinteistöjen arvoa ja luo symbioottisen suhteen kiinteistöjen omistajien ja sähköautojen harrastajien välille.

Vastaa