Social Media
Light
Dark

Italien byder Teslas V4-superchargere og Model 3 Highland velkommen

Italy Welcomes Tesla's V4 Supercharger and Model 3 Highland

Italien slutter sig til den elektriske bilrevolution med introduktionen af Teslas banebrydende V4 Supercharger-stationer. De nyeste Tesla V4 Superchargers er netop åbnet for offentligheden sydøst for Rom og markerer Italiens debut på Tesla Supercharger-kortet. Disse nye stationer tilbyder V3- og V4-supercharger-bokse, hvilket giver italienske Tesla-ejere endnu hurtigere opladningsmuligheder.

Det voksende Supercharger-netværk i Europa

Italien er det seneste europæiske land, der har taget Teslas V4 Superchargers til sig. Holland tog føringen ved at introducere disse højhastighedsopladere i Harderwijk. Især Storbritannien (UK) fik for nylig sine egne V4 Superchargers og skabte overskrifter ved at tilbyde kontaktløse betalingsmuligheder for første gang.

Et skift i betaling for opladning

Traditionelt har Tesla Superchargers kommunikeret direkte med Tesla-biler for betaling. Men i Storbritannien kan kunderne nu scanne en QR-kode på Supercharger-stationen, som leder dem til Tesla-appen for at betale. Alternativt kan de betale deres opladningsregning ved at trykke deres kort på betalingslæseren.

Afsløring af kraften i V4 Superchargers

Tidligere i år bekræftede Tesla, at deres V4 Superchargers har en imponerende opladningshastighed på 350 kilowatt. Tesla-entusiaster i Holland rapporterede om en stigning i strømstyrken på 31% til 615A, når de brugte V4-opladningsbokse. Derudover bemærkede de, at kablet til V4 Supercharger er betydeligt længere end kablerne på Teslas tidligere ladestationer.

Spændende tider for Tesla i Italien

Det har været en begivenhedsrig uge for Tesla i Italien. Tesla Model 3 Highland debuterede i italienske showrooms kun få dage før V4 Superchargers blev tilgængelige for offentligheden. Leverancerne af den opdaterede Model 3 forventes at begynde den følgende måned. Tesla foretog betydelige justeringer som en del af Project Highland og opgraderede 50% af de komponenter, der bruges i Model 3. Den opdaterede Model 3 vil helt sikkert glæde både eksisterende og nye ejere.

Priser på Tesla Model 3 Highland i Italien

Tesla Model 3 Highland fås i Italien til forskellige priser. Basismodellen Model 3 Highland RWD starter ved €42.490, mens Model 3 Highland Long Range begynder ved €49.990. Kunder, der er interesserede i et anhængertræk med en kapacitet på 1.000 kg, kan få det for 1.350 euro.

Muligheder for autonom kørsel i Italien

Tesla tilbyder italienske kunder to muligheder for autonom kørsel: Enhanced Autopilot og Full Self-Driving (FSD). Enhanced Autopilot, som omfatter Navigate on Autopilot og Auto Lane Change, kan fås for 3.800 euro. Tesla planlægger at tilføje funktionerne Auto Park, Summon og Smart Summon til Enhanced Autopilot. I mellemtiden koster Full Self-Driving (FSD) 7.500 euro og omfatter alle funktionerne i Basic og Enhanced Autopilot. I Italien omfatter FSD også kontrol af trafiklys og stopskilte, selvom Autosteer-funktionen på almindelige gader endnu ikke er tilgængelig.

Incitamenter til købere af Tesla Model 3

Der findes attraktive incitamenter for dem, der overvejer at købe en Tesla Model 3 i Italien. Disse incitamenter er baseret på udledning og salgspris:

  • 3.000 euro (5.000 euro med skrotning) for en elbil (M1), der udleder ≤ 20 g CO2/km og har en salgspris på ≤ 35.000 euro moms.
  • 2.000 € (4.000 € med skrotning) for en elbil (M1), der udleder 21-60 g CO2/km og har en salgspris på ≤ 45.000 € moms.

Efterhånden som Tesla introducerer sin Model 3 Highland og V4 Superchargers i Italien, vil landet opleve en kraftig stigning i brugen af elbiler. Med disse investeringer gør Tesla ikke kun elbiler mere tilgængelige, men bidrager også til væksten i Italiens infrastruktur til opladning af elbiler.

Tesla har sikret sig betydelig finansiering fra Den Europæiske Union til at udvide sit Supercharger-netværk i Italien og i hele Europa. Denne investering baner vejen for en renere og mere bæredygtig fremtid på de italienske veje.

Skriv et svar