Social Media
Light
Dark

Tesla Optimus: Seneste opdateringer afsløret i ny video

Tesla Optimus: Latest Updates Unveiled in New Video

Tesla Optimus, virksomhedens flagskib, den humanoide robot, er fortsat omdrejningspunktet i dette innovationslandskab. Musk har antydet, at salget af robotter en dag kan overgå Teslas bilafdeling. I takt med at manglen på arbejdskraft truer, og industrien leder efter effektive løsninger på monotone og potentielt farlige aktiviteter, vokser fokus på humanoide robotter. Udviklingen af humanoide robotter har længe været ledet af virksomheder som Honda i Japan og Hyundai Motors Boston Dynamics.

Tesla har afsløret sine nyeste resultater inden for humanoid robotteknologi med en video, der viser flere Optimus-robotter. Disse robotter har øget mobilitet og kan udføre komplekse opgaver, som f.eks. at lægge battericeller i bakker i store kontorlokaler. Flere Optimus-maskiner er allerede blevet implementeret i Teslas faciliteter og gennemgår intensiv testning og raffinering, hvilket lægger grunden til en potentiel revolution inden for automatiseret arbejdskraft.

Spekulationer om udgivelsesdato og kontroverser

Udgivelsesdatoen for Optimus er stadig ukendt, men Elon Musk har tidligere antydet en lancering i slutningen af 2025. Men da hver enhed forventes at koste omkring 30.000 dollars, er det uklart, om den er til at betale på det almindelige marked. Teslas nylige video af Optimus-prototypen udløste debat om dens imponerende egenskaber. Ikke desto mindre er Elon Musk stadig optimistisk og hævder, at Optimus allerede er ved at færdiggøre produktionsjobs i Teslas laboratorium og kan være i drift på rigtige fabrikker inden årets udgang. Musk foreslår endda eksternt salg inden udgangen af 2025.

Tesla Optimus: Udvikling af software

Tesla lancerede“Optimus Gen 2” i slutningen af sidste år, som var betydeligt forbedret i forhold til tidligere modeller. På trods af den indledende kritik giver disse tilføjelser initiativet troværdighed. Mens nogle antager, at Teslas softwareudvikling er på et tidligt niveau baseret på tidligere film, bekræfter ingeniør Milan Kovac, at Optimus er udstyret med et neuralt net, som gør det muligt at håndtere opgaver som styring af battericeller med præcision.

Optimus-ingeniør Milan Kovac kommenterede videoopdateringen som følger:

I løbet af de sidste par måneder har vores fantastiske produktionsteam bygget flere robotter, som vi kan arbejde på og indsamle AI-data fra!

Vi har trænet og implementeret et neuralt net, der gør det muligt for Optimus at begynde at udføre nyttige opgaver, såsom at samle battericeller op, der kommer ned ad et transportbånd og … https://t.co/eZWC2X8p19

– Milan Kovac (@_milankovac_) 5. maj 2024

Ingeniør af humanoid robot bekræfter neuralt netværk:

Vi har trænet og implementeret et neuralt netværk, der gør det muligt for Optimus at begynde at udføre nyttige opgaver, som f.eks. at samle battericeller op, der kommer ned ad et transportbånd, og lægge dem præcist i en bakke.

Fremskridt for Tesla Optimus mod menneskelignende færdigheder

Tesla er klar til at tage Optimus til nye højder af anvendelighed og alsidighed. Virksomhedens konstante stræben efter innovation giver næring til kontinuerlige forsøg på at forbedre Optimus’ evner på forskellige fronter. Et vigtigt prioriteret område er forbedringen af Optimus’ fingerfærdighed med ambitioner om at øge hænderne til 22 frihedsgrader, hvilket bringer den tættere på menneskelignende præstationer. Denne opgradering lover at give Optimus mulighed for at udføre opgaver med hidtil uset præcision og smidighed, hvilket giver nye muligheder for brug i forskellige brancher. Derudover arbejder Tesla på at forbedre Optimus’ mobilitet, så den automatisk kan klare vanskelige situationer. At opnå fuld autonomi er afgørende, da det gør det muligt for Optimus at arbejde uafhængigt, hvilket øger effektiviteten og skalerbarheden i den virkelige verden.

Elon Musk forventer en begrænset produktion af Optimus på Teslas fabrikker inden udgangen af 2024 med et potentielt eksternt salg, der begynder i 2025. Tesla forstår vigtigheden af at gøre Optimus i stand til at modstå alvorlige omstændigheder og sikre robust ydeevne i forskellige situationer. Med Optimus fortsætter Tesla med at skubbe grænserne for humanoide robotter gennem kontinuerlig iteration og forbedring.

Skriv et svar