Social Media
Light
Dark

Serena Williams og Alexis Ohanian gør sig bemærket med en cybertruck

Serena Williams and Alexis Ohanian Turn Heads with Cybertruck

Serena Williams og hendes mand, Reddit-grundlæggeren Alexis Ohanian, skabte overskrifter, da de forlod en stjernespækket fest i Miami i et eksklusivt køretøj – en Tesla Cybertruck. Under Art Basel i Miami Beach forlod parret en overdådig begivenhed, som milliardæren Wayne Boich var vært for. A-listers som Leonardo DiCaprio, Dwayne Wade, Cindy Crawford og Tom Brady var blandt de fremmødte og bidrog til aftenens glitter. Alexis Ohanian, iført en jakke med et modigt statement om at støtte kvindesport, og Serena Williams vakte opmærksomhed, da de forlod forsamlingen i deres Tesla Cybertruck.

Ohanians Tesla Cybertruck-saga

Ohanians ejerskab af den tredje Tesla Cybertruck Foundation Series, der blev leveret til kunder, viser, at han tidligt tog dette banebrydende elektriske køretøj til sig. Den 30. november 2023 modtog han sin Cybertruck direkte fra Teslas CEO Elon Musk ved leveringseventen i Giga Texas. Ohanian har vist sin nye bil, kaldet “Cerberus”, frem på de sociale medier, hvor han har fremhævet dens funktioner og offentlighedens interesse.

Ohanians kærlighed til sin cybertruck

Ohanian har udtrykt sin tilfredshed med Cybertruck i en række indlæg på de sociale medier, hvor han roser dens køreegenskaber, rummelighed og imponerende lydsystem. Han sammenlignede fornemmelsen af køretøjet med den futuristiske APC fra filmen “Aliens” Han roste køreegenskaberne og det rummelige interiør, der kunne rumme hans familie og kæledyr, og understregede den behagelige køreoplevelse.

Cybertruckens særlige kendetegn, såsom dens massive vinduesvisker, har tiltrukket sig stor opmærksomhed i forbindelse med spekulationer om dens design. Da Ohanian blev spurgt om det, beskrev han meget rammende dette kendetegn som “massivt”, hvilket øgede interessen for denne usædvanlige elektriske pickup.

Serena Williams’ loyalitet over for Lincoln

Mens Ohanian nyder sin Cybertruck-oplevelse, har Serena Williams bekræftet sin loyalitet over for Lincoln, et mærke, som hun længe har været forbundet med. På trods af sin mands Tesla-fanatisme tog Williams til Instagram for at udtrykke sin hengivenhed over for Lincoln-familien.

Da Serena Williams og Alexis Ohanian blev set forlade en højt profileret fest i Miami i deres Tesla Cybertruck, vakte det begejstring og nysgerrighed omkring dette innovative elektriske køretøj. Ohanians rosende omtale af Cybertrucks ydeevne og unikke funktioner forstærker den voksende interesse for Teslas banebrydende kreation.

Skriv et svar