Social Media
Light
Dark

Serena Williams en Alexis Ohanian laten hoofden omdraaien met Cybertruck

Serena Williams and Alexis Ohanian Turn Heads with Cybertruck

Serena Williams en haar man, Reddit-oprichter Alexis Ohanian, haalden de krantenkoppen nadat ze een feest in Miami met sterren hadden verlaten in een exclusief voertuig – een Tesla Cybertruck. Tijdens Miami Beach’s Art Basel verliet het koppel een uitbundig evenement dat werd georganiseerd door miljardair Wayne Boich. A-listers zoals Leonardo DiCaprio, Dwayne Wade, Cindy Crawford en Tom Brady waren onder de aanwezigen, wat bijdroeg aan de glamour van de avond. Alexis Ohanian, in een jasje met een gedurfd statement ter ondersteuning van vrouwensport, en Serena Williams trokken de aandacht toen ze de bijeenkomst verlieten in hun Tesla Cybertruck.

Ohanian’s Tesla Cybertruck Saga

Het feit dat Ohanian eigenaar is van de derde Tesla Cybertruck Foundation Series die aan klanten wordt geleverd, laat zien dat hij dit baanbrekende elektrische voertuig al vroeg heeft geadopteerd. Op 30 november 2023 ontving hij zijn Cybertruck rechtstreeks van Tesla CEO Elon Musk tijdens het Giga Texas leveringsevenement. Ohanian pronkte met zijn nieuwe auto, “Cerberus” genaamd, op sociale media en benadrukte de functies en de interesse van het publiek.

Ohanian’s genegenheid voor zijn Cybertruck

Ohanian heeft zijn tevredenheid over de Cybertruck geuit in een aantal berichten op sociale media, waarin hij het rijgedrag, de ruimte en het indrukwekkende geluidssysteem prees. Hij vergeleek het gevoel van het voertuig met de futuristische APC uit de film “Aliens” Hij prees de wegligging en het ruime interieur voor zijn gezin en huisdieren en benadrukte de comfortabele rijervaring.

De opvallende kenmerken van de Cybertruck, zoals de enorme ruitenwisser, hebben veel aandacht getrokken door speculaties over het ontwerp. Toen Ohanian ernaar werd gevraagd, beschreef hij dit kenmerk treffend als “massief”, waardoor de interesse in deze ongewone elektrische pick-up alleen maar toenam.

Serena Williams trouw aan Lincoln

Terwijl Ohanian geniet van zijn Cybertruck-ervaring, heeft Serena Williams haar loyaliteit aan Lincoln bevestigd, een merk waarmee ze al lang wordt geassocieerd. Ondanks de Tesla-fandom van haar man, ging Williams naar Instagram om haar toewijding aan de Lincoln-familie te uiten.

De aanblik van Serena Williams en Alexis Ohanian bij het verlaten van een high-profile feest in Miami in hun Tesla Cybertruck heeft de opwinding en nieuwsgierigheid over dit innovatieve elektrische voertuig aangewakkerd. De lovende kritieken van Ohanian over de prestaties en unieke kenmerken van de Cybertruck versterken de groeiende interesse in de baanbrekende creatie van Tesla.

Geef een reactie