Social Media
Light
Dark

Teslan Cybertruck pysähtyy Uudessa-Seelannissa

Tesla-fanit ilahtuivat, kun verkossa julkaistiin lyhyt video, jossa näyttäisi olevan Tesla Cybertruck -auton purkaminen lentokoneesta Uudessa-Seelannissa. Huhujen mukaan täyssähköinen pick-up käy läpi viimeiset talvitestit Wanakassa, Uudessa-Seelannissa, ennen kuin se siirtyy alkutuotantoon Gigafactoryn tehtaalla Texasissa. Fanit ympäri maailmaa ovat seuranneet tiiviisti paljon odotettua Cybertruckia, jonka epätavallisen kulmikas muoto on saanut osakseen huomiota.

Rakennettu kestävyyttä ja matkustajien turvallisuutta ajatellen

Cybertruckin ulkokuori on suunniteltu nimenomaan mahdollisimman kestäväksi ja matkustajien suojaamiseksi. Jokainen osa, alkaen sen lähes läpäisemättömästä ulkorungosta, on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista lujuutta ja kestävyyttä. Rakennekuori on valmistettu 30X-kylmävalssatusta ruostumattomasta teräksestä, joka on erittäin kovaa ja kestää kolhuja, vaurioita ja pitkäaikaista korroosiota. Yksivärinen ulkorunko sijoittaa kuoren ajoneuvon ulkopuolelle ja tarjoaa optimaalisen suojan kuljettajille.

Parannetut turvallisuusominaisuudet

Cybertruck on varustettu erittäin kestävällä lasilla ja komposiittimateriaaleilla, joissa on polymeerikerroksia, jotka voivat vaimentaa ja suunnata uudelleen iskujen voimat suorituskyvyn ja vaurionsietokyvyn parantamiseksi. Nämä elementit takaavat ajoneuvon tukevuuden myös epäsuotuisissa olosuhteissa.

Vaikuttava hyötykuorma- ja varastointikapasiteetti

Jopa 3 500 lbs:n kantavuudellaan Cybertruck on vankka vekotin. Sen säädettävän ilmajousitustekniikan ansiosta sitä on helppo käsitellä ja mukauttaa erilaisiin kuormiin. Ajoneuvossa on myös 100 kuutiometriä lukittavaa ulkosäilytystilaa ja tukeva tonneau-peite, joka kestää sen päällä seisovan henkilön painon. Suuri varastointikapasiteetti tekee siitä erinomaisen valinnan ihmisille, jotka tarvitsevat monenlaista kuljetuskapasiteettia.

Poikkeuksellinen vetokyky

Cybertruckin hinauskapasiteetti on yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista. Cybertruckin kyky vetää lähes rajattomasti massaa ja hinata yli 14 000 kiloa asettaa sen koetukselle lähes kaikissa ankarissa olosuhteissa. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon ihmisille, jotka tarvitsevat raskaita kuormia käsittelevän ajoneuvon.

Tekniikka ja mukavuus

Cybertruckissa voi istua mukavasti kuusi matkustajaa, ja toisen rivin istuinten alla on lisää säilytystilaa. Ajoneuvossa on hienostunut 17-tuumainen kosketusnäyttö, jossa on räätälöity käyttöliittymä, jonka kautta pääsee käsiksi moniin toimintoihin ja asetuksiin. Teslan huomio yksityiskohtiin takaa, että matkustamo on toimiva ja teknisesti edistyksellinen.

Sovitettavuus monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Cybertruckin arkkitehtuuri on hyvin mukautettavissa, joten se soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Se tarjoaa käytännöllisen muotoilun, jossa on virtaa ja paineilmaa ja joka vaihtelee karusta käytännöllisyydestä tyylikkääseen mukavuuteen. Tämä mukautuvuus antaa käyttäjille mahdollisuuden valmistautua erilaisiin toimintoihin, kuten maastoretkiin tai käytännölliseen arkikäyttöön.

Verraton suorituskyky

Täysin sähkökäyttöisenä ajoneuvona Cybertruck astuu uuteen luokkaan, jossa on voimaa, nopeutta ja monipuolisuutta. Sen tehokas moottori ja matala painopiste antavat sille poikkeuksellisen hyvän vedonhallinnan ja vääntömomentin, minkä ansiosta se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 2,9 sekunnissa. Lisäksi sen uskomaton 500 mailin toimintasäde on uusi ennätys sähkökäyttöisille pakettiautoille.

Katetun Cybertruckin julkistaminen

Täysin katettua Cybertruckia puretaan lentokoneesta kuvamateriaalissa, jota jaettiin laajasti sosiaalisessa mediassa. Vaikka auto on piilotettu, sen selkeä kulmikas muotoilu näkyy. Video levisi nopeasti Cybertruck Owners Clubin kaltaisilla foorumeilla ja sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä, ja aiheutti vimmaa Tesla-fanien keskuudessa.

Talvitestausparatiisi: eteläisen pallonpuoliskon koealueet

Aurinkoisista laaksoistaan ja vehreästä kauneudestaan tunnettu Uusi-Seelanti ei ehkä tule heti mieleen, kun ajattelee lumisia maisemia. Eteläisellä pallonpuoliskolla sen sijaan eletään talvea kesäkuusta syyskuuhun, jolloin sataa runsaasti lunta ja on talviset olosuhteet. Tänä aikana Uuden-Seelannin Eteläsaaresta on tullut yllättävä autojen testauksen keskus. Sen koealueet ovat saavuttaneet maineen hyvin harjoiteltuina testauspaikkoina, jotka tarjoavat autonvalmistajille sopivan ympäristön monimutkaisille talvitesteille. Uuden-Seelannin tavanomaisten mielikuvien ja sen talvitestausympäristön välinen kontrasti antaa maalle erityisen aseman autoteollisuudessa.

Teslan päätös testata Cybertruckia Uudessa-Seelannissa on jatkoa yrityksen aiemmalle käytölle Southern Hemisphere Proving Grounds (SHPG) -alueella. Tesla sisällytti SHPG:n viime joulukuussa julkaistuun YouTube-videoon, jossa näytettiin, kuinka yhtiön tiimi työskenteli Uudessa-Seelannissa Model Y:n Track Mode -ominaisuuden parissa. Myös muut Teslan mallit, kuten Model S sedan ja Model X -katumaasturi, esiintyvät elokuvassa, mikä osoittaa yhtiön aktiivista läsnäoloa alueella.

Ammattimaisuus ja luottamuksellisuus

Vaikka fanit toivovat, että Cybertruckin testeistä saataisiin vuotoja tallenteista ja kuvista, tämä on epätodennäköistä, koska Southern Hemisphere Proving Grounds on sitoutunut noudattamaan asiakkaiden luottamuksellisuutta. Laitoksen verkkosivuilla korostetaan täydellisen salassapidon tarvetta ja noudatetaan alan standardeja. SHPG suojelee asiakkaidensa aloitteita yksinoikeudella toimivilla testialueilla ja kokeneella alppien johtoryhmällä.

Vastaa