Social Media
Light
Dark

Teslan ja SpaceX:n miljardin dollarin Bitcoin-omistukset

Tesla and SpaceX's Billion-Dollar Bitcoin Holdings

Tesla on jälleen kerran päässyt otsikoihin, tällä kertaa sen tunkeutumisen vuoksi Bitcoin-maailmaan. Arkhamin lohkoketjututkijat murtautuivat koodiin ja paljastivat Elon Muskin yhtiöiden Teslan ja SpaceX:n piilotetut Bitcoin-holvit. Heidän löytönsä ovat huikeat: yhteenlaskettu omaisuus on yli miljardi dollaria Bitcoinissa.

Teslan Bitcoin-matka

Teslan aarrearkusta Arkham löysi noin 771 miljoonan dollarin edestä Bitcoinia, joka on hajaantunut moniin lompakoihin. Tämä digitaalinen aarre koki osansa nousuista ja laskuista. Kun kryptovaluuttamarkkinat romahtivat toukokuussa 2022, Tesla myi merkittävän osan Bitcoin-varastostaan, jolloin se pääsi juuri ja juuri tasoihin. Onni kuitenkin palkitsi rohkeat. Teslan voitot nousivat Bitcoinin mukana. Skeptikot hämmästyivät heidän 455 miljoonan dollarin voitostaan.

Onni kuitenkin palkitsi rohkeuden. Teslan voitot nousivat Bitcoinin mukana. Skeptikot hämmästyivät 455 miljoonan dollarin voitosta.

SpaceX:n kryptoseikkailu

Myös SpaceX kokeili kryptovaluutta-avaruudessa. Sen Bitcoin-matka alkoi noin 555 miljoonan dollarin omistuksilla. Toukokuun 2022 romahdus teki loven, mutta yhtiö kesti myrskyn. Marraskuuhun 2023 mennessä SpaceX oli palannut kannattavaksi ja hyötyi 132 miljoonaa dollaria Bitcoinin nousumarkkinoista.

Titaanien aliarvioiminen

Analyytikot olivat aliarvioineet Teslan ja SpaceX:n kryptokyvyt. Aiemmat arviot kalpenivat Arkhamin havaintojen rinnalla. Teslan väitetyt 9 720 BTC:n omistukset osoittautuivat huikeiksi 11 509 BTC:ksi. Myös SpaceX:n Bitcoin-kannan salaisuus on paljastunut, ja se on yli 555 miljoonaa dollaria.

Bitcoin Ventures paljastettiin

Teslan Bitcoin-yritys alkoi tammikuussa 2021 huikealla 1,5 miljardin dollarin sijoituksella. Tämä siirto aiheutti shokkiaaltoja markkinoilla, mikä sai Bitcoinin nousemaan pilviin.

Rohkeana siirtona Tesla harkitsi lyhyesti Bitcoin-maksujen hyväksymistä ajoneuvojensa osalta. Teslan BTC-omistukset kasvoivat sen automyynnin myötä, mikä osoitti lähestymistavan onnistuneen.

Tesla Bitcoin: nousu ja tuho

Huolimatta valtavista voitoista Teslan Bitcoin-matkalla ei ole ollut takaiskuja. Kesäkuussa 2022 tapahtuneessa ennenaikaisessa myynnissä noin 30 000 bitcoinia myytiin alennuksella, mikä korostaa markkinoiden epävakautta. Osakkeiden myyminen sen jälkeen, kun Bitcoin oli saavuttanut ennätyskorkeat lukemat maaliskuussa 2021, oli kannattavaa, ja siitä saatiin yli 250 miljoonaa dollaria käteistä.

Nykyään Bitcoin seisoo korkealla noustuaan jälleen 68 000 dollariin. Teslan ja SpaceX:n kryptokirstujen äskettäinen löytyminen tuo Bitcoinin tarinaan uuden kerroksen ja vahvistaa sen mainetta kannattavana sijoitusmahdollisuutena.

Teslan ja SpaceX:n miljardien dollarien Bitcoin-omistusten paljastuminen paljastaa uuden rajan kryptosaagassa. Bitcoinin jatkaessa nousuaan Elon Muskin yritykset ovat kryptoalan titaaneja, jotka muokkaavat rahoituksen tulevaisuutta.

Vastaa