Social Media
Light
Dark

FSD-tilaus pian Kanadassa

FSD Subscription Coming Soon to Canada

FSD: Kanadalaiset Teslan omistajat voivat pian tilata täyden itseohjautuvuuden (FSD), sillä he ovat odottaneet tätä mahdollisuutta innokkaasti. Lähes kolme vuotta sen jälkeen, kun se lanseerattiin Yhdysvalloissa, FSD-tilausmahdollisuus on pian saatavilla Kanadassa. Viime kuussa Tesla alkoi tutkia tilauksen tuomiseen Kanadaan liittyviä oikeudellisia näkökohtia, ja nyt on saatu myönteinen päivitys.

Edistymispäivitys

Teslan julkisesta politiikasta ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaavan varatoimitusjohtajan Rohan Patelin mukaan tiimi on edistynyt merkittävästi. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tilaukset pitäisi olla saatavilla Kanadassa “lähiviikkoina”

Tähän Kanada-päivitykseen on Elon Muskin lupa. Taatakseen saumattoman käyttöönoton ilman ennakoimattomia maakunnallisia ongelmia, tiimi työskentelee huolellisesti teknisten ja sääntelyprosessien parissa.

Elon antoi luvan tälle Kanada-päivitykselle, ja tiimi työstää parhaillaan teknisiä ja lainsäädännöllisiä prosesseja varmistaakseen, ettemme aiheuta tahattomia maakunnallisia ongelmia. Jos mitään takaiskuja ei tule, odotan tätä lähiviikkoina.

Otan vastuun siitä, että tämä jäi väliin, kun… https://t.co/ZZjUjwMfRw..

– Rohan Patel (@rohanspatel) 9. maaliskuuta 2024

FSD Odotettu hinnoittelu

Tilauksen tarkkaa hintaa Kanadassa ei ole vielä paljastettu, mutta sen odotetaan olevan noin 270 dollaria kuukaudessa, kun otetaan huomioon, että Yhdysvalloissa se maksaa 199 dollaria. Tämä jäsenyys tarjoaa pääsyn kaikkiin FSD:n toimintoihin; maksu olisi Kanadassa 16 000 dollaria etukäteen.

FSD-tilauksen tuoma vapaus on yksi sen tärkeimmistä eduista. Koska tilaajat voivat käyttää tuotetta kuukausittain ja irtisanoa sen milloin tahansa, heillä on enemmän varaa ja hallintaa.

Odotettu käyttöönotto

Tilauksen ohella myös FSD:n beta-versio, joka maksaa nyt 199 dollaria kuukaudessa Yhdysvalloissa, on tarkoitus käynnistää Kanadassa. Omistajat voivat maksaa kuukausittain ja lopettaa lisäosan käytön milloin tahansa tämän vaihtoehdon avulla.

Jännittävää kehitystä luvassa

Tesla harkitsee myös Premium Connectivity -liittymän tarjoamista Kanadassa, vaikka se ei ole yhtä kiireellinen kuin FSD-tilaus. Vaikka se on ollut myynnissä Kanadassa vuodesta 2022 lähtien, tilaussuunnitelma tekee Teslan huippuluokan ajo-ominaisuuksista laajemmin saatavilla. Kun Tesla on saavuttanut FSD:n lainsäädännöllisen vetovoiman Euroopassa ja julkaissut FSD:n beta v12:n pienelle asiakasryhmälle, tämän kauan odotetun ohjelmistopäivityksen laajempaan julkaisuun liittyy paljon jännitystä.

Autonomisen ajamisen tulevaisuus on lähempänä kuin koskaan, ja Kanada on valmis olemaan osa tätä jännittävää matkaa.

Vastaa