Social Media
Light
Dark

FSD Abonnement Binnenkort in Canada

FSD Subscription Coming Soon to Canada

FSD: Canadese Tesla-eigenaren krijgen binnenkort de kans om een abonnement te nemen op Full Self-Driving (FSD), want daar hebben ze reikhalzend naar uitgekeken. Na bijna drie jaar sinds de lancering in de VS zal de FSD-abonnementsoptie binnenkort beschikbaar zijn in Canada. Vorige maand begon Tesla met het onderzoeken van de juridische aspecten om het abonnement naar Canada te brengen, en nu is er een positieve update.

Voortgangsupdate

Volgens Rohan Patel, Tesla’s Vice President of Public Policy and Business Development, boekt het team aanzienlijke vooruitgang. Als alles volgens plan verloopt, zouden de abonnementen “in de komende weken” beschikbaar moeten zijn in Canada

Deze Canada-update heeft toestemming van Elon Musk. Om een naadloze implementatie zonder onvoorziene provinciale problemen te garanderen, werkt het team zorgvuldig aan technische en regelgevende processen.

Elon heeft deze Canada-update goedgekeurd en het team werkt aan de technische en regelgevende procedures om ervoor te zorgen dat we geen onbedoelde provinciale problemen veroorzaken. Behoudens tegenslagen verwacht ik dit in de komende weken.

Ik neem de verantwoordelijkheid voor het missen van deze… https://t.co/ZZjUjwMfRw

– Rohan Patel (@rohanspatel) 9 maart 2024

Verwachte prijzen FSD

De exacte kosten van het abonnement in Canada zijn nog niet bekend gemaakt, maar er wordt verwacht dat het ongeveer $270 per maand zal zijn, aangezien het in de VS $199 kost. Dit lidmaatschap geeft toegang tot alle mogelijkheden van FSD; de kosten zouden in Canada $16.000 vooraf zijn.

De vrijheid die een FSD abonnement met zich meebrengt is een van de belangrijkste voordelen. Omdat ze het product van maand tot maand kunnen gebruiken en op elk moment kunnen opzeggen, hebben abonnees meer betaalbaarheid en controle.

Verwachte uitrol

Naast het abonnement zal de FSD beta, die nu $199 per maand kost in de VS, naar verwachting ook in Canada worden gelanceerd. Eigenaars kunnen maandelijks betalen en de add-on op elk moment stopzetten met deze optie.

Spannende ontwikkelingen in het verschiet

Tesla overweegt ook een Premium Connectivity-abonnement aan te bieden in Canada, hoewel dit niet zo urgent is als het FSD-abonnement. Hoewel de FSD al sinds 2022 in Canada te koop is, zal het abonnement Tesla’s geavanceerde rijeigenschappen breder toegankelijk maken. Nu Tesla de FSD in Europa heeft goedgekeurd en FSD beta v12 heeft vrijgegeven aan een kleine groep klanten, is er veel opwinding over de bredere release van deze langverwachte software-update.

De toekomst van autonoom rijden is dichterbij dan ooit en Canada is klaar om deel uit te maken van deze spannende reis.

Geef een reactie