Social Media
Light
Dark

FSD:s prenumeration kommer snart till Kanada

FSD Subscription Coming Soon to Canada

FSD: Kanadensiska Tesla-ägare kommer snart att ha chansen att prenumerera på Full Self-Driving (FSD), eftersom de ivrigt har väntat på denna möjlighet. Efter nästan tre år sedan lanseringen i USA kommer FSD-prenumerationsalternativet snart att finnas tillgängligt i Kanada. Förra månaden började Tesla utforska de juridiska aspekterna av att föra prenumerationen till Kanada, och nu finns det en positiv uppdatering.

Uppdatering av framsteg

Enligt Rohan Patel, Teslas vice VD för offentlig politik och affärsutveckling, gör teamet betydande framsteg. Om allt går enligt planerna bör abonnemang finnas tillgängliga i Kanada “under de kommande veckorna.”

Denna Kanada-uppdatering har tillstånd från Elon Musk. För att garantera en sömlös implementering utan oförutsedda problem i provinserna arbetar teamet noggrant med tekniska och regulatoriska processer.

Elon godkände denna Kanada-uppdatering, och teamet arbetar med de tekniska och regulatoriska förfarandena för att se till att vi inte utlöser några oavsiktliga provinsiella problem. Om inga bakslag inträffar förväntar jag mig detta under de kommande veckorna.

Jag tar på mig ansvaret för att ha missat detta när… https://t.co/ZZjUjwMfRw

– Rohan Patel (@rohanspatel) 9 mars 2024

FSD förväntad prissättning

Den exakta kostnaden för prenumerationen i Kanada har ännu inte avslöjats, men den förväntas vara cirka 270 USD per månad, med tanke på att den kostar 199 USD i USA. Detta medlemskap ger tillgång till alla FSD-funktioner; avgiften skulle vara 16 000 USD i förskott i Kanada.

Den frihet som följer med ett FSD-abonnemang är en av dess främsta fördelar. Eftersom abonnenterna kan använda produkten månad för månad och när som helst säga upp abonnemanget, får de bättre kontroll och lägre kostnader.

Förväntad utrullning

Vid sidan av abonnemanget förväntas FSD beta, som nu kostar 199 USD per månad i USA, att lanseras i Kanada. Ägare kan betala på månadsbasis och avbryta tillägget när som helst med detta alternativ.

Spännande utveckling framöver

Tesla överväger också att erbjuda ett Premium Connectivity-abonnemang i Kanada, även om det inte är lika brådskande som FSD-abonnemanget. Även om den har funnits till försäljning i Kanada sedan 2022 kommer prenumerationsplanen att göra Teslas avancerade körfunktioner mer allmänt tillgängliga. I och med att Tesla har fått igenom FSD i Europa och släppt FSD beta v12 till en liten grupp kunder är det mycket spännande att se hur den här efterlängtade programuppdateringen kommer att lanseras på bred front.

Framtiden för autonom körning är närmare än någonsin, och Kanada är redo att vara en del av denna spännande resa.

Lämna ett svar