Social Media
Light
Dark

FSD-abonnement kommer snart til Canada

FSD Subscription Coming Soon to Canada

FSD: Canadiske Tesla-ejere får snart mulighed for at abonnere på Full Self-Driving (FSD), som de har ventet spændt på. Efter næsten tre år siden lanceringen i USA vil FSD-abonnementsmuligheden snart være tilgængelig i Canada. I sidste måned begyndte Tesla at undersøge de juridiske aspekter ved at bringe abonnementet til Canada, og nu er der en positiv opdatering.

Opdatering af fremskridt

Ifølge Rohan Patel, Teslas vicepræsident for offentlig politik og forretningsudvikling, gør teamet betydelige fremskridt. Hvis alt går efter planen, skulle abonnementer være tilgængelige i Canada “i løbet af de kommende uger.”

Denne Canada-opdatering har tilladelse fra Elon Musk. For at garantere en problemfri implementering uden uforudsete provinsielle problemer arbejder teamet omhyggeligt med tekniske og lovgivningsmæssige processer.

Elon har godkendt denne Canada-opdatering, og teamet arbejder på de tekniske og lovgivningsmæssige procedurer for at sikre, at vi ikke udløser nogen utilsigtede provinsielle problemer. Hvis der ikke sker nogen tilbageslag, forventer jeg, at det sker i løbet af de kommende uger.

Jeg tager ansvaret for at have overset dette, da… https://t.co/ZZjUjwMfRw

– Rohan Patel (@rohanspatel) 9. marts 2024

Forventet pris for FSD

Den nøjagtige pris for abonnementet i Canada er endnu ikke blevet afsløret, men det forventes at blive ca. $270 pr. måned, da det koster $199 i USA. Dette medlemskab giver adgang til alle FSD’s muligheder; gebyret ville være $16.000 på forhånd i Canada.

Den frihed, der følger med et FSD-abonnement, er en af de største fordele. Fordi de kan bruge produktet fra måned til måned og opsige det når som helst, har abonnenterne bedre råd og mere kontrol.

Forventet udrulning

Sammen med abonnementet forventes FSD beta, som nu koster 199 dollars om måneden i USA, at blive lanceret i Canada. Ejere kan betale fra måned til måned og afbryde tilføjelsen når som helst med denne mulighed.

Spændende udvikling forude

Tesla overvejer også at tilbyde et Premium Connectivity-abonnement i Canada, selvom det ikke er så presserende som FSD-abonnementet. Selvom den har været til salg i Canada siden 2022, vil abonnementet gøre Teslas banebrydende kørefunktioner mere tilgængelige. Nu hvor Tesla har fået godkendt FSD i Europa og frigivet FSD beta v12 til en lille gruppe kunder, er der stor spænding omkring den brede frigivelse af denne længe ventede softwareopdatering.

Fremtiden for selvkørende biler er tættere på end nogensinde, og Canada er klar til at blive en del af denne spændende rejse.

Skriv et svar