Social Media
Light
Dark

Tesla zal de ultrasone sensoren vervangen door Tesla Vision.

Tesla is altijd op zoek naar manieren om zijn auto’s te verbeteren en ze de beste op de markt te maken. Onlangs kondigde Tesla aan dat het in al zijn auto’s de ultrasone sensoren zal vervangen door Tesla Vision-technologie. Met deze nieuwe technologie kan Tesla een geheel nieuw niveau van veiligheid en precisie bereiken bij autonoom rijden. Tesla Vision heeft al bewezen nauwkeuriger te zijn dan ultrasone sensoren en Tesla is ervan overtuigd dat deze upgrade zijn auto’s nog beter zal maken dan voorheen.

Waarom stoppen met het gebruik van ultrasone sensoren? Tesla legt uit dat Tesla Vision in alle richtingen tegelijk kan zien, terwijl ultrasone sensoren slechts in een beperkte straal kunnen zien. Tesla legt ook uit dat Tesla Vision niet onderhevig is aan storing door regen, sneeuw of stof, zoals ultrasone sensoren. Dit maakt TeslaVision een betrouwbaarder systeem.

Sommigen zijn misschien bezorgd over de gevolgen van Tesla Vision voor de privacy, maar Tesla heeft zijn klanten verzekerd dat alle door Tesla Vision verzamelde gegevens veilig zullen worden opgeslagen en niet zullen worden gedeeld met derden. Tesla wil de privacy van zijn klanten beschermen en gelooft dat Tesla Vision de beste manier is om dit te bereiken.

Wat is Tesla Vision?

Tesla Vision is een nieuw systeem dat camera’s en kunstmatige intelligentie gebruikt om objecten en mensen te identificeren. Tesla is van plan Tesla Vision te gebruiken in al zijn auto’s en gelooft dat dit zijn auto’s de veiligste op de weg zal maken. Tesla is altijd op zoek naar manieren om zijn producten te verbeteren en Tesla Vision is slechts een van de vele manieren om dit te doen.

Tesla vervangt de ultrasone sensoren door Tesla Vision om de productiekosten te drukken. Vanaf oktober 2022 zullen alle Model 3- en Model Y-auto’s die in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Taiwan worden gebouwd, niet langer zijn uitgerust met ultrasone sensoren.

Link naar het persbericht van Tesla: https: //www.tesla.com/support/transitioning-tesla-vision?fbclid=IwAR0V7AyMwIjke0FmeFOVWtM6cM8qQ6WK8ABwwkJuyTT2FKuObcCGp1sb9xg

Geef een reactie