Social Media
Light
Dark

UPDATE 2: De Tesla Model 3 krijgt een verfrissing en hier zijn enkele foto’s

Al sinds eind september 2020 hadden we een gerucht gehoord over de mogelijkheid van een grote opfrissing van het Tesla-model 3. Na enkele aanwijzingen in de onderdelencatalogus en enkele gefundeerde geruchten hebben we eindelijk foto’s van deze nieuwe Tesla Model 3 op de parkeerplaats van de Fremont fabriek en op een bezorgwagen naar een Service Center. Aanvankelijk verscheen eind september een nieuw element in de onderdelencatalogus, een bepaald onderdeel “Kajuitverwarming, -ventilatie en -klimatisering(HVAC)” dat al in de catalogus van het Tesla-model Y aanwezig is en dat het voordeel heeft dat het de warmte beter kan verdelen en de stromen kan uitwisselen, waardoor het mogelijk wordt een zeer belangrijk rendement en een verhoogd rendement te behalen (vooral voor landen met veel kou). Image Toen hadden we veel geruchten gehoord over het bijwerken van de stoelen, de dakhemel, de ramen, de middenconsole, het chroom verwijderen enz. Vandaag met de foto’s die we hebben kunnen herstellen, kunnen we slechts een paar aanpassingen bevestigen die we u in foto’s hebben laten ontdekken:

UPDATE 1: een foto van de nieuwe middenconsole
De foto’s zijn er, en de eerste conclusies zullen eenvoudig zijn.
Het chroom verwijderen
lijkt te zijn bevestigd en bovendien op 2 verschillende modellen (rood op de truck en grijs op de parkeerplaats).
De middenconsole
ziet er heel anders uit dan de huidige, met dikkere randen en een dunner ogende armsteun.
Aan de andere kant zien de stoelen er, ondanks de duisternis, niet veel anders uit en lijkt de dakhemel
altijd licht en niet donker zoals aangekondigd.
Wat betreft dedubbele beglazing en de warmtepomp
is het onmogelijk om hun aanwezigheid te valideren of te ontkrachten.
De productie start op 5 oktober 2020
, dus het is zeer waarschijnlijk dat Europa deze voertuigen pas over 2 maanden zal ontvangen.
Bijgevolg zullen de voertuigen die momenteel op doorvaart zijn per schip ook “V1’s” zijn zonder al deze wijzigingen.
UPDATE 2
Het lijkt erop dat de nieuwe Tesla Model 3, geproduceerd vanaf 5 oktober, deze paar grote veranderingen zal hebben, maar het lijkt er ook op dat er nu een nieuwe USB-poort voor de Sentinel Mode in het dashboardkastje aanwezig zal zijn die met een pincode kan worden beveiligd, een nieuwe functie die bij de laatsteupdate aanwezig was
.
Deze nieuwe Tesla Model 3’s lijken een belangrijke verandering aan de rand te brengen. Inderdaad, de optie in 19 inch komt om het ontwerp te veranderen. Ze worden iets hoekiger en minder afgerond zoals de eerste versies.
Het lijkt er zelfs op dat er iets belangrijkers achter dit kleine verschil zit. Tesla kan de aluminium velgen opzij zetten voor plastic wieldoppen. Meestal in de vorm van een direct in de rand geboord gat, zou zo’n schone uitsparing een plastic wieldop suggereren.
Twee andere geruchten zijn in het nieuws, het verdwijnen van de “Aero” wielen ten gunste van de standaard 19-inch wielen en een grote verandering in het interieur opties, zou wit een optie alleen beschikbaar op de Tesla Model 3 performance model.
Zoals gewoonlijk zijn dit geruchten en moeten we waakzaam zijn.

Geef een reactie