Social Media
Light
Dark

Elon Musk: En rejse gennem faderskabet

Elon Musk: A Journey through Fatherhood

Elon Musk, den undvigende iværksætter bag SpaceX og Tesla, er kendt for sine banebrydende bidrag til teknologi og rumforskning og sit komplicerede privatliv. Musks faderskab har været fascinerende, fra hans tidlige dage med Justine Wilson til hans seneste familieudvidelse med Grimes og Shivon Zilis.

Justine Wilson: Elon Musks første partner

I begyndelsen af 2000’erne begyndte Elon Musk sin vej ind i moderskabet med sin første kone, den canadiske forfatter Justine Wilson. Musks første seks børn blev født under deres ægteskab fra 2000 til 2008. I et åbenhjertigt essay i Marie Claire kaldte Wilson sig sarkastisk for Musks “starter wife” og kastede lys over dynamikken i deres ægteskab.

Grimes – en musikalsk passage

Et andet afgørende kapitel i Musks romantiske historie opstod med den canadiske sanger og musiker Grimes. På trods af deres on-and-off-forhold fik Musk og Grimes tre børn. I maj 2020 blev X Æ A-Xii født, efterfulgt af Exa Dark Siderael og det nyeste medlem, Techno Mechanicus (Tau). Hun sagde, at det at date Musk var “den bedste praktik nogensinde

Grimes kommenterede sin tid med Elon Musk og kaldte det en god læringsoplevelse. Hun understregede, at det var en ære at opleve SpaceX’s revolutionerende arbejde på første hånd, og hun roste Musks ekstraordinære lederskab og tekniske dygtighed. På trods af deres brud er Musk og Grimes stadig på god fod med hinanden, og Grimes udtrykker dyb kærlighed til Musk som sin bedste ven og sit livs kærlighed.

Shivon Zilis: En professionel og personlig forening

Elon Musk og Shivon Zilis, en topchef i hans virksomhed Neuralink, fik tvillinger i november 2021, hvilket udviskede grænserne mellem deres arbejdsliv og privatliv. Denne udvikling fandt sted under Musks periodiske følelsesmæssige forviklinger med Grimes, hvilket tilføjede endnu et lag til hans komplekse personlige historie. I juli 2022, da der dukkede rapporter op om Zilis og Musks børn, gik iværksætteren på Twitter og sagde: “Jeg gør mit bedste for at hjælpe underbefolkningskrisen. En kollapsende fødselsrate er langt den største fare, civilisationen står over for.”

Elon Musks ægteskab med Talulah Riley

Ud over sine bemærkelsesværdige partnerskaber med Wilson, Grimes og Zilis har Elon Musk haft to ægteskaber med skuespillerinden Talulah Riley. Det første ægteskab varede fra 2010 til 2012, med en kort pause, og det andet ægteskab varede fra 2013 til 2016. På trods af deres forhold fik Musk og Riley ikke børn, hvilket efterlader deres fortælling åben for fortolkning (indtil fremtidige biografier viser noget andet).

På bare to årtier har Elon Musk, visionæren bag Tesla, taget hul på en faderskabsrejse med tre forskellige kvinder og budt 11 børn velkommen i sit liv. Fra fødslen af hans første barn i 2002 til den seneste tilføjelse i 2023 er Musks familie blevet ved med at vokse, og hvert barn har sin egen unikke historie og erfaringer.

Nevada Alexander: Det tragiske tab

Nevada Alexander, Elon Musks første søn med sin første kone, Justine Wilson, blev født i 2002. Men tragedien ramte, da Nevada døde kun ti uger gammel af pludselig spædbarnsdød (SIDS). Wilson beskrev den forfærdelige prøvelse, herunder det øjeblik, hvor Nevada holdt op med at trække vejret, og valget om at tage ham ud af respiratoren.

Vivian Jenna Wilson og Griffin: En helbredende rejse for Elon Musk

Efter Nevadas død satte Musk og Wilson sig for at udvide deres familie. De fødte tvillingerne Vivian Jenna Wilson og Griffin ved hjælp af in vitro-befrugtning. Den 18. april blev der indsendt en anmodning til Vivian Jenna Wilson om en juridisk navneændring. Vivians mor, Justine Wilson, bar navnet Wilson før sit ægteskab. Vivian ønskede også at blive identificeret som en kvinde og krævede en ny fødselsattest, der afspejlede denne udvikling.

Vivian hævdede i begæringen, at hendes anmodning om ændringerne stammede fra hendes kønsidentifikation og et ønske om at kappe alle bånd til sin biologiske far, som hun ikke længere bor sammen med og ikke ønsker at være forbundet med på nogen måde.

Kai, Saxon og Damian: En voksende familie

Elon Musks daværende kone, den canadiske forfatter Justine Wilson, fødte tre sønner: Kai, Saxon og Damian Musk. I år blev trillingerne 17 år. På trods af deres berømmelse har Wilson og Elon undgået at diskutere trillingerne i offentligheden. Wilson sagde dog i en TedTalk i 2017, at trioen blev skabt ved hjælp af IVF.

Musk og Wilson blev skilt i 2008. I en kronik i Business Insider i 2010 hævdede Musk, at han betaler 20.000 dollars om måneden i børnebidrag til sin ekskone, ligesom han betaler Wilsons leveomkostninger og lønnen til børnenes barnepiger. Han understregede sit ønske om at tilbringe kvalitetstid med sine børn og bemærkede, at forældremyndigheden over hans fem børn var ligeligt fordelt, og at hans børn var centrum i hans liv.

X Æ A-Xii: Et unikt navn og tidlige eventyr

I maj 2020 bød Musk og sangerinden Grimes deres første barn, X Æ A-Xii, velkommen. Parret vakte opsigt med deres unikke navn, som var inspireret af både teknologiske fremskridt og personlig betydning. På trods af deres offentlige brud er Musk og Grimes fortsat fælles forældre for deres søn, som allerede har deltaget i en række offentlige arrangementer sammen med sin far, hvilket tyder på en voksende interesse for udforskning af rummet.

Han udtrykte stolthed over sin rolle og nævnte, at “A-12 var [hans] bidrag,” selvom han krediterede Grimes for primært at have udtænkt navnet. Grimes uddybede betydningen af navnet i en detaljeret forklaring, som hun delte på sin Twitter-konto.

Tvillinger med Shivon Zilis og Exa Dark Sideræl: Udvidelse af horisonter

I en overraskende vending fik Musk tvillinger, Strider og Azure, med Shivon Zilis i november 2021, og dermed blev hans voksende familie endnu større. Grimes annoncerede også fødslen af deres datter, Exa Dark Siderael, via surrogatmor i december 2021. Hvert barns navn og fortælling føjer sig til den rige mosaik af Musks familieliv.

Techno Mechanicus (Tau): Den seneste tilføjelse

Det nyeste medlem af Elon Musks voksende familie er Techno Mechanicus, også kendt som Tau. Tau, som blev præsenteret for offentligheden gennem Walter Isaacsons biografi, er Musks 11. barn og føjer sig til Musk-familiens historie om innovation og udforskning.

Elon Musk har fået 11 børn med forskellige kvinder i løbet af to årtier. Hvert barn bidrager med sin egen historie og sine egne oplevelser til Musks familieliv. Fra hjertesorgen ved at miste sin første søn, Nevada Alexander, til glæden ved at byde tvillingerne Justine Wilson og Shivon Zilis velkommen, repræsenterer Musks familiehistorie livets op- og nedture. Hans dedikation til at være en engageret og nærværende far forbliver et varigt aspekt af hans karakter på trods af hans konstante stræben efter innovation i sit arbejdsliv.

Skriv et svar