Social Media
Light
Dark

Tesla automatiske vinduesviskere: en opdatering på vej

Tesla Automatic Wipers an Update on the way

Tesla-ejere har længe ventet på forbedringer af den automatiske viskerfunktion, som har været en årsag til frustration på grund af dens dårlige ydeevne. Men den seneste udvikling tyder på, at der måske er hjælp på vej.

Baggrund

I begyndelsen af 2018 tilføjede Tesla automatiske vinduesviskere til sine Autopilot 2-hardwarebiler. Men denne funktion manglede det raffinement, som folk ønskede. På trods af bestræbelserne på at forbedre den, fortsætter kritikken og bemærkningerne om Teslas automatiske vinduesviskere på sociale medier som Twitter.

Elon Musk, Teslas CEO, svarede på den store utilfredshed med de automatiske vinduesviskere og undskyldte for deres dårlige performance.

– Elon Musk (@elonmusk) 29. maj 2023

Tesla-ejere har foreslået en række forbedringer af de automatiske vinduesviskere. Blandt disse forslag er muligheden for at slå funktionen fra, mens Autopilot eller Full Self-Driving (FSD) er aktiveret. Desuden har folk på platforme som r/TeslaModel3 subreddit anbefalet at bruge venstre kontrolhjul på rattet til at styre vinduesviskerne direkte.

Teslas automatiske vinduesviskere

Teslas automatiske vinduesviskere forsøger at eliminere behovet for manuel kontrol ved at bruge sensorer til at bestemme den optimale hastighed til at tørre regn af forruden. På trods af dette formål har mange ejere fundet funktionen mindre effektiv end forventet. Ifølge Senior AI Engineer Yun-Ta Tsai er Tesla ved at forberede en opgradering, der skal forbedre effektiviteten af de automatiske vinduesviskere. Denne opdatering er et svar på løbende klager fra Tesla-chauffører.

Vedvarende problemer med Teslas vinduesviskere

På trods af tidligere garantier fra CEO Elon Musk om, at de automatiske vinduesviskere vil blive fikset, har tidligere forsøg ikke levet op til forventningerne. Det har givet anledning til bekymring for, om den næste opdatering vil løse de centrale problemer. Frustrationen over de automatiske vinduesviskere er tydelig blandt Teslas kunder, hvor nogle kalder funktionen “dum og irriterende” Tilfælde af vinduesviskere, der fungerer unødvendigt, selv i solskin, har yderligere forværret vreden.

En anden Tesla-ejer rapporterede problemet på X i weekenden, og en Tesla AI-ingeniør, Yun-Ta Tsai, kommenterede, at Tesla planlægger at komme med ændringer “snart”:

– Yun-Ta Tsai (@YunTaTsai1) 19. februar 2024

Udfordringen

Mens Tesla har gjort enorme fremskridt med at udvikle sofistikerede funktioner som Full Self-Driving, er automatiske vinduesviskere et tilbagevendende problem. Trods bestræbelser på at forbedre funktionaliteten er det stadig kontroversielt blandt bilisterne.

På trods af de vedvarende udfordringer ser Tesla ud til at være fast besluttet på at rette op på fejlene i den automatiske viskerfunktion. Med løfter om en kommende opgradering kan ejerne håbe, at deres frustration snart vil blive dulmet. Da firmaet fortsætter med at skubbe grænserne med teknologier som Full Self-Driving, understreger håndteringen af problemer som automatiske vinduesviskere vigtigheden af at finjustere nøglefunktioner for at få en problemfri køreoplevelse.

Skriv et svar