Social Media
Light
Dark

Camping i din Tesla?

Tesla-elbilen bliver mere og mere populær takket være dens høje ydeevne og autonomi. Men vidste du, at det også er muligt at sove og campere i disse køretøjer?

Oppustelig campingmadras til Tesla Model 3 og Model Y

Med tilbehør som luftmadrasser, dyner og puder kan du forvandle din Tesla til et behageligt sted at hvile natten over. De nedklappelige bagsæder giver også plads nok til at lægge en madras ned (husk at tilføje en ekstra måtte for at forhindre dit hoved i at falde ned mellem sædet og forsæderne). Nogle Tesla-ejere har endda installeret foldesenge for at gøre det endnu mere bekvemt.

ekstra bagagerumsmåtte

Teslas klimaanlæg og klimakontrol hjælper også med at opretholde et behageligt miljø, mens du sover. Og med muligheden for at tilslutte din telefon eller tablet til bilens skærm kan du også nyde underholdning som musik eller film, mens du falder i søvn.

Når det kommer til mad og drikke, kan et bærbart køleskab eller en køletaske bruges til at holde mad og drikkevarer friske. Der findes også tilbehør som f.eks. kopholdere og tallerkenholdere til brug i autocamperen(Video køletest)

Kølebokse til det forreste bagagerum i Tesla Model Y (Frunk).
ideelt køleskab / køler til din Tesla Model Y

Alt i alt giver Tesla en komfortabel og bekvem campingoplevelse takket være dens unikke funktioner. Det er vigtigt at bemærke, at det kan være ulovligt at sove i en bil på en offentlig parkeringsplads i nogle områder, så det er vigtigt at tjekke de lokale love, før du planlægger en campingtur i elbil.

Tesla Model 3 campingtilbehør link: https://www.greendrive-accessories.com/fr/177-camping-avec-votre-model-3

Tesla Model Y campingtilbehør link: https://www.greendrive-accessories.com/fr/213-camping-avec-votre-model-y

Skriv et svar