Social Media
Light
Dark

Telttailetko Teslallasi?

Tesla-sähköauto on yhä suositumpi suuren suorituskykynsä ja autonomisuutensa ansiosta. Mutta tiesitkö, että näissä ajoneuvoissa voi myös nukkua ja leiriytyä?

Puhallettava retkeilypatja Tesla Model 3:een ja Model Y:hen

Kun lisäät lisävarusteita, kuten ilmapatjoja, peittoja ja tyynyjä, voit tehdä Teslasta mukavan yösijan. Taitettavilla takaistuimilla on myös tarpeeksi tilaa patjan asettamiseen (älä unohda lisätä lisämattoa , jotta pääsi ei putoa istuimen ja etuistuinten väliin). Jotkut Teslan omistajat ovat jopa asentaneet kokoontaitettavia sänkyjä, jotta olo olisi vielä mukavampi.

lisämatto tavaratilaan

Teslan ilmastointi ja ilmastoinnin säätö auttavat myös ylläpitämään miellyttävää ympäristöä nukkuessasi. Ja kun puhelimesi tai tablettisi voi liittää auton näyttöön, voit myös nauttia viihdettä, kuten musiikkia tai elokuvia, nukahtamisen aikana.

Mitä tulee ruokaan ja juomaan, kannettavaa jääkaappia tai kylmälaukkua voi käyttää pitämään ruoat ja juomat tuoreina. Asuntoautossa on myös lisävarusteita, kuten mukitelineitä ja lautasen telineitä(Video jäähdyttimen testi)

Jäähdyttimet Tesla Model Y:n etutakakonttiin (Frunk).
ihanteellinen jääkaappi/jäähdytin Tesla Model Y -malliisi

Kaiken kaikkiaan Tesla tarjoaa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta mukavan ja kätevän retkeilykokemuksen. On tärkeää huomata, että autossa nukkuminen julkisella parkkipaikalla voi olla laitonta joillakin alueilla, joten on tärkeää tarkistaa paikalliset lait ennen sähköauton leirintäalueen suunnittelua.

Tesla Model 3:n retkeilytarvikkeet linkki: https://www.greendrive-accessories.com/fr/177-camping-avec-votre-model-3

Tesla Model Y:n retkeilytarvikkeet linkki: https://www.greendrive-accessories.com/fr/213-camping-avec-votre-model-y

Vastaa