Social Media
Light
Dark

Kamperen in je Tesla?

De elektrische auto Tesla wordt steeds populairder dankzij zijn hoge prestaties en autonomie. Maar wist u dat het ook mogelijk is om in deze voertuigen te slapen en te kamperen?

Opblaasbaar kampeermatras voor Tesla Model 3 en Model Y

Met de toevoeging van accessoires zoals luchtbedden, dekbedden en kussens kunt u van uw Tesla een comfortabele slaapplaats voor de nacht maken. De opklapbare achterbank biedt ook voldoende ruimte om een matras neer te leggen (vergeet niet een extra matje toe te voegen om te voorkomen dat je hoofd tussen de stoel en de voorstoelen valt). Sommige Tesla-eigenaars hebben zelfs opklapbedden geïnstalleerd voor nog meer gemak.

extra mat in de kofferbak

De airconditioning en klimaatregeling van de Tesla helpen ook om een comfortabele omgeving te behouden terwijl u slaapt. En met de mogelijkheid om uw telefoon of tablet aan te sluiten op het scherm van de auto, kunt u ook genieten van entertainment zoals muziek of films om in slaap te vallen.

Wat eten en drinken betreft, kan een draagbare koelkast of koeltas worden gebruikt om eten en drinken vers te houden. Er zijn ook accessoires zoals bekerhouders en bordenrekken voor gebruik in de camper(Video cooler test)

Koelers voor de voorste kofferbak van de Tesla Model Y (Frunk).
ideale koelkast / koeler voor uw Tesla Model Y

Al met al biedt de Tesla een comfortabele en handige kampeerervaring dankzij zijn unieke kenmerken. Het is belangrijk op te merken dat slapen in een auto op een openbare parkeerplaats in sommige gebieden illegaal kan zijn, dus het is belangrijk om de lokale wetten te controleren voordat u een kampeertrip met een elektrische auto plant.

Tesla Model 3 kampeeraccessoires link: https://www.greendrive-accessories.com/fr/177-camping-avec-votre-model-3

Tesla Model Y kampeeraccessoires link: https://www.greendrive-accessories.com/fr/213-camping-avec-votre-model-y

Geef een reactie