Social Media
Light
Dark

Camping i din Tesla?

Teslas elbil blir allt mer populär tack vare sin höga prestanda och autonomi. Men visste du att det också är möjligt att sova och campa i dessa fordon?

Uppblåsbar campingmadrass för Tesla Model 3 och Model Y

Med hjälp av tillbehör som luftmadrasser, täcken och kuddar kan du förvandla din Tesla till en bekväm plats att vila på för natten. De fällbara baksätena erbjuder också tillräckligt med utrymme för att lägga ner en madrass (glöm inte att lägga till en extra matta för att förhindra att ditt huvud faller mellan sätet och framsätena). Vissa Tesla-ägare har till och med installerat fällbara sängar för ännu mer bekvämlighet.

extra bakluckematta

Teslas luftkonditionering och klimatkontroll bidrar också till att upprätthålla en bekväm miljö medan du sover. Och med möjligheten att ansluta din telefon eller surfplatta till bilens skärm kan du också njuta av underhållning som musik eller filmer för att somna.

När det gäller mat och dryck kan ett bärbart kylskåp eller en kylväska användas för att hålla mat och dryck fräscha. Det finns också tillbehör som mugghållare och tallrikshållare för användning i husbilen(Video cooler test)

Kylare för den främre bagageluckan på Tesla Model Y (Frunk).
idealiskt kylskåp/kylare för din Tesla Model Y

Allt som allt erbjuder Tesla en bekväm och bekväm campingupplevelse tack vare sina unika egenskaper. Det är viktigt att notera att det kan vara olagligt att sova i en bil på en offentlig parkeringsplats i vissa områden, så det är viktigt att kontrollera lokala lagar innan du planerar en campingresa med elbil.

Tesla Model 3 campingtillbehör länk: https://www.greendrive-accessories.com/fr/177-camping-avec-votre-model-3

Tesla Model Y campingtillbehör länk: https://www.greendrive-accessories.com/fr/213-camping-avec-votre-model-y

Lämna ett svar