Social Media
Light
Dark

Varför du bör skydda din Teslas lack med PPF-film

Om du är den stolta ägaren av en Tesla vet du att det är viktigt att skydda lacken. Det gör inte bara att din bil ser ny och glänsande ut, utan skyddar även den underliggande ytan från repor och flisor. En PPF-film av god kvalitet gör susen, och investeringen är väl värd det! I den här artikeln förklarar vi varför PPF-film är så viktig för Teslas och hur den kan hjälpa till att hålla din bil snygg i många år framöver.

Vad är PPF, lackskyddsfilm?

Lackskyddsfilm, eller PPF förkortat, är en klar film som appliceras på ytan av din bil. Den fungerar som en barriär mellan lacken och omvärlden och skyddar den mot repor, flisor och andra skador. PPF tillverkas av hållbara material som tål alla slags väderförhållanden och extrema temperaturer. Detta gör det till ett idealiskt val för bilar som körs under alla typer av förhållanden, inklusive varma soliga dagar och kalla vinternätter.

Tesla med PPF-film

Hur fungerar PPF?

När PPF appliceras på rätt sätt bildar den ett band med den lack som den skyddar. Denna bindning är tillräckligt stark för att motstå repor och flisor, men den är också tillräckligt flexibel för att färgen ska kunna expandera och krympa vid temperaturförändringar. Detta innebär att din färg kommer att skyddas från elementen, oavsett väderlek.

Varför är PPF-film så viktig för Teslas?

Teslas är kända för sin eleganta och snygga design, och deras färg är en viktig del av den. Tyvärr är Teslas färg också mycket känslig för skador. Detta beror på att den är tillverkad av en speciell typ av färg som innehåller metallflingor. Dessa metallflingor kan fästa vid föremål och orsaka repor, eller flagna av helt och hållet om de träffas tillräckligt hårt. PPF-filmen hjälper till att skydda den underliggande färgen från denna typ av skador, så att din Tesla kan se ut som bäst i många år.

Tesla med PPF-film

Hur länge håller PPF-filmen?

När PPF appliceras på rätt sätt kommer den att hålla hela bilens livslängd. Det innebär att du inte behöver oroa dig för ommålning eller retuschering, och du kommer att kunna njuta av din Teslas felfria lack så länge du äger den.

Om du letar efter ett sätt att skydda din Teslas lack är PPF-film den perfekta lösningen. Den är hållbar och lätt att applicera, vilket gör den till en värdefull investering.

Tesla med PPF-film

Kan PPF-filmen förses med keramisk beläggning?

Ja, PPF-film kan beläggas med keramisk beläggning. Den keramiska beläggningen är en klar, hållbar beläggning som appliceras på PPF-filmens yta. Detta skapar ett extra skyddslager mot repor och flisor. Det gör också filmen lättare att rengöra och underhålla.

Är det möjligt att installera PPF-film själv?

Ja, det är möjligt att installera PPF själv. På GreenDrive erbjuder vi en rad produkter för gör-det-själv-arbete. Alla kit är färdigskurna och kräver inte att man skär filmen på plats för att inte skada lacken.

Vi erbjuder kit för alla Teslas och du kan hitta alla produkter på vår webbplats i de specifika kategorierna:

PPF-skyddsfilm för Tesla Model 3

PPF-skyddsfilm för Tesla Model Y

PPF-skyddsfilm för Tesla Model S

Lämna ett svar