Social Media
Light
Dark

Waarom u de lak van uw Tesla moet beschermen met PPF film

Als u de trotse eigenaar van een Tesla bent, weet u dat lakbescherming essentieel is. Niet alleen blijft uw auto er nieuw en glanzend uitzien, maar het beschermt ook het onderliggende oppervlak tegen krassen en schilfers. Een goede kwaliteit PPF-folie volstaat, en de investering is de moeite waard! In dit artikel leggen we uit waarom PPF-folie zo belangrijk is voor Tesla’s en hoe het kan helpen om uw auto er jarenlang als nieuw uit te laten zien.

Wat is PPF, paint protection film?

Lakbeschermingsfolie, kortweg PPF, is een doorzichtige folie die op het oppervlak van uw auto wordt aangebracht. Het fungeert als een barrière tussen de verf en de buitenwereld en beschermt deze tegen krassen, schilfers en andere schade. PPF is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden en temperatuurextremen. Dit maakt het een ideale keuze voor auto’s waarmee in allerlei omstandigheden wordt gereden, waaronder warme zonnige dagen en koude winternachten.

Tesla met een PPF-film

Hoe werkt PPF?

Indien correct aangebracht, vormt PPF een band met de verf die het beschermt. Deze binding is sterk genoeg om krassen en afschilferen tegen te gaan, maar ook flexibel genoeg om de verf te laten uitzetten en inkrimpen als de temperatuur verandert. Dit betekent dat uw verf beschermd is tegen de elementen, ongeacht het weer.

Waarom is PPF-folie zo belangrijk voor Teslas?

Teslas staan bekend om hun strakke en stijlvolle design, en hun lak is daar een belangrijk onderdeel van. Helaas is Tesla-lak ook zeer gevoelig voor schade. Dat komt omdat het gemaakt is van een speciaal soort verf dat metaalschilfers bevat. Deze metaalschilfers kunnen zich aan voorwerpen hechten en krassen veroorzaken, of helemaal afschilferen als ze hard genoeg worden geraakt. De PPF-folie helpt de onderliggende lak te beschermen tegen dit soort schade, zodat uw Tesla er jarenlang op zijn best uitziet.

Tesla met PPF-folie

Hoe lang duurt PPF?

Indien correct toegepast gaat PPF de levensduur van uw auto mee. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over overspuiten of bijwerken, en dat u kunt genieten van de onberispelijke lak van uw Tesla zolang u hem bezit.

Als u op zoek bent naar een manier om de lak van uw Tesla te beschermen, is PPF-folie de perfecte oplossing. Het is duurzaam en gemakkelijk aan te brengen, waardoor het een waardevolle investering is.

Tesla met PPF-folie

Kan PPF film keramisch gecoat worden?

Ja, PPF film kan keramisch gecoat worden. De keramische coating is een transparante en duurzame coating die op het oppervlak van de PPF-film wordt aangebracht. Dit zorgt voor een extra beschermingslaag tegen krassen en splinters. Het maakt de folie ook gemakkelijker te reinigen en te onderhouden.

Is het mogelijk om PPF zelf te installeren?

Ja, het is mogelijk om PPF zelf te installeren. Bij GreenDrive bieden we een reeks doe-het-zelf producten aan. Alle kits zijn voorgesneden en het is niet nodig de folie ter plaatse te snijden en het risico te lopen de verf te beschadigen.

Wij bieden kits aan voor alle Tesla’s en u kunt alle producten op onze website vinden in de specifieke categorieën:

PPF-beschermingsfolie voor Tesla Model 3

PPF-beschermingsfolie voor Tesla Model Y

PPF-beschermingsfolie voor Tesla Model S

Geef een reactie