Social Media
Light
Dark

Tesla 2022.36.1 Update: Nieuws en functies

Tesla heeft een nieuwe update uitgebracht voor zijn auto’s, versie 2022.36.1. Deze update bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen, alsmede een aantal bugfixes. Hieronder bekijken we enkele van de belangrijkste veranderingen in deze update.

Hoe werkt een Tesla Update?

Wanneer er een nieuwe Tesla Update beschikbaar is, ontvangt u een melding op het display van uw auto. U kunt dan kiezen om de update onmiddellijk te installeren, of deze in te plannen voor later. Het hele proces duurt meestal ongeveer een uur.

Hoe download ik een Tesla Update?

Je kunt Tesla Updates downloaden via de Tesla app. Open gewoon de app, ga naar het tabblad “Control” en selecteer “Software” Vanaf daar zie je alle beschikbare updates. Tik op degene die u wilt installeren en volg de instructies.

Wat is er nieuw in de Tesla 2022.36.01 update?

Bescherming tegen oververhitting van de passagiersruimte

Kies de temperatuur om de bescherming tegen oververhitting van de cabine te activeren volgens uw voorkeur door te tikken op Controls > Security > Cabin Overheat Protection.

Energie toepassing

Leer meer over het energieverbruik van uw voertuig met de vernieuwde Energy-app. Je kunt nu:

– Controleer hoeveel energie wordt gebruikt tijdens het rijden en parkeren.

– Bekijk hoeveel energie wordt verbruikt door verschillende voertuigonderdelen, rijgedrag en omgevingsfactoren.

– Bekijk de gebruikte energie in relatie tot de ritprojectie en de batterij-indicator.

– Ontvang persoonlijke suggesties voor efficiënter energiegebruik.

Tesla Toepassing

Bekijk extra details over de mediaspeler en de geschatte aankomsttijd op een bestemming wanneer een route actief is vanuit de Tesla mobiele app met versie 4.13.0.

Caraoke

Zing mee met je favoriete nummers door op het Caraoke-pictogram in de applicatie launcher te tikken. Achterpassagiers kunnen meedoen door de teksten op het scherm achterin te bekijken. Om tijdens het afspelen spraaksporen toe te voegen of te verwijderen, tikt u op het microfoonpictogram in het scherm “Nu spelen”.

Dynamische remlichten

Als u meer dan 50 km/u rijdt en hard remt, knipperen de remlichten snel om andere bestuurders te waarschuwen dat uw auto snel afremt. Als uw auto volledig tot stilstand komt, knipperen de alarmknipperlichten totdat u het gaspedaal intrapt of handmatig de alarmknipperlichtknop indrukt om ze uit te schakelen.

Deactivering van de automatische piloot bij het invoegen op snelwegen

Autopilot geeft nu een waarschuwing en schakelt uit wanneer het voertuig op het punt staat in te voegen in een rijstrook die wordt gescheiden door een geverfde lijn en er geen rijstrookverandering actief is

Extra details over de SuperCharger

Het vernieuwde pop-upvenster van de SuperChargers-kaart toont nu de bezettingsgeschiedenis van locaties en, indien beschikbaar, de bijbehorende oplaadkosten. Om deze details te bekijken, tikt u op een SuperCharger-pen in de buurt van uw voertuig.

Bron: https://www.notateslaapp.com/fr/mises-a-jour-logicielles/version/2022.36.1/notes-de-mise-a-jour

Auto openstaande meldingen

Meldingen over opengelaten auto’s waarschuwen nu wanneer deuren per ongeluk niet op slot zijn gedaan.

Nieuwe taal

U kunt nu Litouws selecteren als de taal van het aanraakscherm. Om uw taalinstellingen bij te werken, tikt u op Controls > Display en selecteert u uw voorkeurstaal in het keuzemenu ‘Touchscreen-taal’.

Als u een Tesla bezit, zorg er dan voor dat u uw auto zo snel mogelijk bijwerkt naar de nieuwste versie. Voor meer informatie over deze update, of ander Tesla gerelateerd nieuws, bezoek onze blog. Bedankt voor het lezen!

Tesla auto update, tesla update, 2022.36.01 update, tesla auto upgrade


Vind al uw Tesla-accessoires op

www.greendrive-accessories.com

www.greendrive-accessories.com

Geef een reactie