Social Media
Light
Dark

Hvorfor du bør beskytte din Teslas lak med PPF-film

Hvis du er den stolte ejer af en Tesla, ved du, at det er vigtigt at beskytte dens lak. Det holder ikke kun din bil ny og skinnende, men det beskytter også den underliggende overflade mod ridser og skrammer. En PPF-film af god kvalitet vil gøre tricket, og investeringen er det hele værd! I denne artikel forklarer vi, hvorfor PPF-film er så vigtig for Tesla’er, og hvordan den kan hjælpe med at holde din bil i stand til at se ny ud i mange år fremover.

Hvad er PPF, lakbeskyttelsesfilm?

Lakbeskyttelsesfilm, eller PPF forkortet, er en klar film, der påføres overfladen på din bil. Den fungerer som en barriere mellem lakken og omverdenen og beskytter den mod ridser, splinter og andre skader. PPF er fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå alle slags vejrforhold og ekstreme temperaturer. Det gør det til et ideelt valg til biler, der køres under alle slags forhold, herunder varme solskinsdage og kolde vinternætter.

Tesla med PPF-folie

Hvordan virker PPF?

Når PPF påføres korrekt, danner den en binding med den lak, den beskytter. Denne binding er stærk nok til at modstå ridser og afskalninger, men den er også fleksibel nok til, at lakken kan udvide sig og trække sig sammen ved temperaturændringer. Det betyder, at din maling vil være beskyttet mod elementerne, uanset vejret.

Hvorfor er PPF-film så vigtig for Teslas?

Tesla’er er kendt for deres slanke og stilfulde design, og deres lak er en vigtig del af det. Desværre er Teslas maling også meget modtagelig over for skader. Det skyldes, at den er fremstillet af en særlig type maling, der indeholder metalflager. Disse metalflager kan klæbe sig fast til genstande og forårsage ridser eller flage helt af, hvis de rammes hårdt nok. PPF-filmen hjælper med at beskytte den underliggende maling mod denne type skader, så din Tesla kan se bedst ud i mange år.

Tesla med PPF-film

Hvor længe holder PPF-filmen?

Når PPF påføres korrekt, holder den hele din bils levetid. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at lakere om eller lave efterbehandlinger, og du vil kunne nyde din Tesla’s fejlfrie lak, så længe du ejer den.

Hvis du leder efter en måde at beskytte din Tesla’s lak på, er PPF-film den perfekte løsning. Den er holdbar og nem at påføre, hvilket gør den til en investering, der er værd at investere i.

Tesla med PPF-film

Kan PPF-film være keramisk belagt?

Ja, PPF-film kan få en keramisk belægning. Den keramiske belægning er en klar, holdbar belægning, der påføres PPF-filmens overflade. Dette skaber et ekstra lag beskyttelse mod ridser og splinter. Det gør også filmen lettere at rengøre og vedligeholde.

Er det muligt at installere PPF selv?

Ja, det er muligt at installere PPF selv. Hos GreenDrive tilbyder vi en række gør-det-selv-produkter. Alle kits er foreskåret og kræver ikke, at filmen skal skæres til på stedet, så lakken ikke beskadiges.

Vi tilbyder kits til alle Tesla’er, og du kan finde alle produkterne på vores hjemmeside i de specifikke kategorier:

PPF-beskyttelsesfilm til Tesla Model 3

PPF-beskyttelsesfilm til Tesla Model Y

PPF-beskyttelsesfilm til Tesla Model S

Skriv et svar