Social Media
Light
Dark

Tesla Model Y: rækkevidde, pris og ydeevne

Tesla Model Y er en kompakt, 100 % elektrisk SUV ligesom de fleste af de køretøjer, der produceres af det amerikanske mærke. Medstifter Elon Musk har erobret Frankrig og verden med disse vidundere. De er ofte meget æstetiske, har en god autonomi og en fremragende ydeevne. Tesla Model Y er blevet designet i tre forskellige modeller. Green Drive, specialisten i Tesla-tilbehør, fortæller dig om forskellene mellem disse køretøjer med hensyn til rækkevidde, pris og ydeevne.

De forskellige modeller af den elektriske SUV Tesla Model Y

Den nye Tesla Model Y er et ret stort køretøj, der er 4,751 m langt, 1,921 m bredt og 1,624 m højt. Til denne version har det amerikanske mærke udviklet tre forskellige modeller:

  • tesla Model Y fremdrift,
  • tesla Model Y Long Range,
  • tesla Model Y Performance.

Ved at klikke på dette Tesla-link kan du finde de forskellige egenskaber ved denne model af det amerikanske mærke. De to sidste modeller i serien er udstyret med Dual Motor-teknologi med firehjulstræk. Alle tre biler er kraftfulde og har 5 komfortable sæder, 5 døre og et ret stort bagagerum. De har dog alle deres egne særlige kendetegn. Lad os sammenligne de tre modeller.

Tesla Model Y fremdrift SUV funktioner

Standardversionen af Tesla Model Y har en meget god rækkevidde. Når denne bil er godt opladet, kan du køre op til 430 km uden problemer. Dens maksimale hastighed er 217 km/t, og dens maksimale lastevolumen er 2158 liter. Tesla Model Y Propulsion har 12 360° ultralydssensorer, en frontradar og 8 kameraer, herunder et bakkamera. Denne bil har et advarselssystem for frontal (FWD) og sidekollisioner samt et ret stort, topmoderne interiør.

Den har opvarmede forsæder med hukommelsesfunktion. Disse er udstyret med et elektrisk justeringssystem, der gør det muligt at ændre positioner. Der er også et 40/60-foldbart bænksæde, en 12V-udtag og to-zone klimaanlæg. Sidstnævnte kan aktiveres på afstand, hvis du har appen. Med hensyn til betjeningselementer har du en 15″ touchscreen med standardkort og navigationssystemer programmeret på den.

I denne SUV er der også FM/DAB-medier og wi-fi-, internet- og Bluetooth-tilslutning. Du har også flere stemmekommandoer, et 8 HP-lydsystem og medrivende lyd. Denne bil har bakkamera, LED-dagkørelys og LED-baglygter samt LED-tågefor- og -baglygter. Den har et dæktryksovervågningssystem, og fælgene er mellem 19 og 20 tommer. Tesla Model Y Propulsion koster 49.990 euro før bonus i Frankrig.

Tesla Model Y Grande Autonomy SUV specifikationer

Tesla Model Y Long Range AWD er lidt mere kraftfuld end den tidligere version. Dette afspejles i prisen på 64.990 euro. Den har et glastag og en rækkevidde på 533 km med samme maksimale lastvolumen. Tophastigheden er også den samme som standardmodellen, nemlig 217 km/t, og den har parkeringshjælp for og bag. Denne elbil har en kørecomputer, et rat i syntetisk læder og opvarmede og elektriske forsæder.

Tesla Model Y Long Range er udstyret med en 15″ navigationsskærm og et navigationssystem med trafikinformation. Dette er et meget nyttigt værktøj, når du vil undgå trafikpropper. Fjernlyset er udstyret med LED-lys, og du har elektrisk justerbare opvarmede spejle. Inde i køretøjet er der også et centralt armlæn for og bag. Som i den tidligere model er standardhjulene 19 tommer, og der er mulighed for at vælge 20 tommer.

Tesla Model Y ydeevne

Denne version af Tesla Model Y har en rækkevidde på 517 km og en topfart på 250 km/t. Det betyder, at denne bil er meget hurtig og er udstyret med 21-tommers hjul som standard. Denne elbil har de samme systemer og teknologier, som allerede findes i Tesla Model RWD og Long Range. Nogle af funktionerne er anderledes, f.eks. forstærkede og røde bremser, en mere dynamisk affjedring og en kulstofspoiler. Tesla Model Y Performance koster 69.990 euro.

Tesla Model Y, et komfortabelt køretøj med stor sikkerhed

Den elektriske SUV Tesla Model Y er en bil, der giver komfort og sikkerhed og bidrager til miljøbeskyttelse. Disse kvaliteter og krav er unikke for mærket og findes i alle deres bilmodeller. Det er derfor, de er så populære i Frankrig og i mange andre lande rundt om i verden. På alle versioner af Tesla Model Y er der en frontal kollisionsbeskyttelse. Den er lavet af et tungt metal, der fungerer som et skjold i tilfælde af en ulykke.

Bilen er også strukturelt stiv, hvilket gør den ret robust. Sæderne er meget komfortable, og sæderne bagi kan klappes helt ned, hvis det er nødvendigt. På den måde får du mere plads til at opbevare dine ting.

Uanset om du kører på våde, snedækkede eller mudrede veje, får du en sikker og tryg kørsel. Denne elbil er også udstyret med et Autopilot-system, der hjælper dig under kørslen. Opladningstiden er meget hurtig, især når du bruger en SuperCharger, og det tager ca. 20 minutter at gå fra 20 % til 80 %. Der er mere end 35.000 af dem i verden, og Tesla åbner mindst 6 nye steder hver uge.

Prøvekørsel af Tesla Model Y

Før dukøber din Tesla Model Y, kan du tage en prøvetur for at se, hvordan bilen fungerer. Du kan bestille en prøvetur direkte på Teslas websted og angive din region.

Du kan også vælge en brugt Tesla Model Y og spare penge på købet. Vi anbefaler dog, at du vælger et køretøj, der ikke har mange kilometer på uret. På den måde kan du være sikker på, at den ikke har været brugt meget og stadig er i god stand.

Når du køber en brugt Tesla og har brug for at skifte dele, kan du kontakte Green Drive. Vi har specialiseret os i salg af tilbehør til alle Tesla-modeller. Vores varer er kompatible og har alle 2 års garanti(tæpper, fælge, lys osv…)


Find alt dit Tesla-tilbehør på

www.greendrive-accessories.com

Skriv et svar