Social Media
Light
Dark

Tesla Model Y: toimintasäde, hinta ja suorituskyky

Tesla Model Y on kompakti, 100-prosenttisesti sähköinen katumaasturi, kuten useimmat amerikkalaisen tuotemerkin valmistamat ajoneuvot. Perustaja Elon Musk on valloittanut Ranskan ja koko maailman näillä ihmeillä. Ne ovat usein hyvin esteettisiä, tarjoavat hyvän autonomian ja erinomaisen suorituskyvyn. Tesla Model Y:stä on suunniteltu kolme eri mallia. Teslan lisävarusteisiin erikoistunut Green Drive kertoo näiden ajoneuvojen väliset erot toimintasäteen, hinnan ja suorituskyvyn suhteen.

Tesla Model Y -sähkökatumaasturin eri mallit

Uusi Tesla Model Y on melko suuri ajoneuvo, joka on 4,751 metriä pitkä, 1,921 metriä leveä ja 1,624 metriä korkea. Tätä versiota varten amerikkalainen tuotemerkki on kehittänyt kolme erilaista mallia:

  • tesla Model Y:n käyttövoima,
  • tesla Model Y Long Range,
  • tesla Model Y Performance.

Klikkaamalla tätä Tesla-linkkiä löydät tämän amerikkalaisen tuotemerkin mallin eri ominaisuudet. Malliston kahdessa viimeisessä mallissa on Dual Motor -neliveto. Kaikki kolme autoa ovat tehokkaita, ja niissä on 5 mukavaa istuinta, 5 ovea ja melko suuri tavaratila. Niillä kaikilla on kuitenkin omat erityispiirteensä. Vertaillaan kolmea mallia.

Tesla Model Y:n propulsio SUV:n ominaisuudet

Tesla Model Y:n vakioversiossa on erittäin hyvä toimintasäde. Kun tämä auto on hyvin ladattu, voit ajaa jopa 430 kilometriä ilman vaikeuksia. Sen enimmäisnopeus on 217 km/h ja suurin kuormatilavuus 2158 litraa. Tesla Model Y Propulsionissa on 12 360° ultraäänianturia, etututka ja 8 kameraa, mukaan lukien peruutuskamera. Tässä autossa on etu- (FWD) ja sivutörmäysvaroitusjärjestelmä sekä melko suuri, huipputekninen sisustus.

Siinä on lämmitettävät etuistuimet, joissa on muistitoiminto. Näissä on sähkösäätöjärjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa asentoa. Autossa on myös 40/60 kokoontaitettava penkki, 12 V:n pistorasia ja kaksivyöhykkeinen ilmastointi. Jälkimmäinen voidaan aktivoida etänä, jos sinulla on sovellus. Hallintalaitteiden osalta käytössäsi on 15-tuumainen kosketusnäyttö, johon on ohjelmoitu vakiokartat ja navigointijärjestelmät.

Tämän maasturin sisätiloissa on myös FM/DAB-media sekä wlan-, internet- ja Bluetooth-yhteydet. Käytössäsi on myös useita äänikomentoja, 8 HP:n äänijärjestelmä ja upea ääni. Tässä autossa on peruutuskamera, LED-päiväajovalot ja LED-takavalot sekä LED-sumuvalot edessä ja takana. Siinä on rengaspaineiden valvontajärjestelmä, ja sen vanteet ovat 19-20 tuuman kokoiset. Tesla Model Y Propulsionin hinta on Ranskassa 49 990 euroa ennen bonusta.

Tesla Model Y Grande Autonomy -katumaasturin tekniset tiedot

Tesla Model Y Long Range AWD on hieman tehokkaampi kuin edellinen versio. Tämä näkyy sen 64 990 euron hinnassa. Siinä on lasikatto ja 533 kilometrin toimintasäde samalla maksimikuormatilavuudella. Myös sen huippunopeus on sama kuin vakiomallissa, 217 km/h, ja siinä on pysäköintiavustin edessä ja takana. Tässä sähköautossa on matkatietokone, keinonahkainen ohjauspyörä sekä lämmitettävät ja sähkötoimiset etuistuimet.

Tesla Model Y Long Range on varustettu 15-tuumaisella navigointinäytöllä ja liikennetiedotuksen navigointijärjestelmällä. Tämä on erittäin hyödyllinen työkalu, kun haluat välttää liikenneruuhkia. Kaukovalot on varustettu LED-valoilla ja sinulla on sähkösäätöiset lämmitettävät peilit. Ajoneuvon sisällä on myös edessä ja takana keskellä oleva käsinojatuki. Kuten edellisessä mallissa, vakiovanteet ovat 19-tuumaiset, ja saatavana on 20-tuumainen lisävaruste.

Tesla Model Y:n suorituskyky

Tesla Model Y:n tämän version toimintasäde on 517 km ja huippunopeus 250 km/h. Tämä tarkoittaa, että tämä ajoneuvo on erittäin nopea, ja siinä on vakiovarusteena 21-tuumaiset pyörät. Tässä sähköautossa on samat järjestelmät ja tekniikat, jotka ovat jo Tesla Model RWD- ja Long Range -malleissa. Osa ominaisuuksista on erilaisia, kuten vahvistetut ja punaiset jarrut, dynaamisempi jousitus ja hiiliteräs spoileri. Tesla Model Y Performance maksaa 69 990 euroa.

Tesla Model Y, mukava ajoneuvo, jossa on suuri turvallisuus

Tesla Model Y -sähkökatumaasturi on auto, joka tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta ja edistää ympäristönsuojelua. Nämä ominaisuudet ja vaatimukset ovat ainutlaatuisia tuotemerkille, ja ne löytyvät kaikista sen ajoneuvomalleista. Siksi ne ovat niin suosittuja Ranskassa ja monissa muissa maissa ympäri maailmaa. Tesla Model Y:n kaikissa versioissa on etutörmäyssuoja. Se on valmistettu raskaasta metallista, joka toimii suojana onnettomuuden sattuessa.

Auto on myös rakenteellisesti jäykkä, mikä tekee siitä varsin kestävän. Istuimet ovat erittäin mukavat, ja takapenkit voi tarvittaessa taittaa kokonaan alas. Näin saat enemmän tilaa tavaroiden säilytykseen.

Ajoitpa sitten märillä, lumisilla tai mutaisilla teillä, saat turvallisen ja varman kyydin. Tässä sähköajoneuvossa on myös Autopilot-järjestelmä, joka avustaa sinua ajon aikana. Latausaika on erittäin nopea, varsinkin kun käytetään SuperChargeria, ja kestää noin 20 minuuttia siirtyä 20 prosentista 80 prosenttiin. Niitä on maailmassa yli 35 000, ja Tesla avaa viikoittain vähintään 6 uutta sivustoa.

Tesla Model Y:n koeajo

Ennen kuinostat Tesla Model Y:n, voit tehdä koeajon nähdäksesi, miten auto toimii. Voit varata koeajon suoraan Teslan verkkosivuilta mainitsemalla alueesi.

Voit myös valita käytetyn Tesla Model Y:n ja säästää rahaa ostossa. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan ajoneuvon, jonka kellossa ei ole vielä paljon kilometrejä. Näin voit olla varma, että sitä ei ole käytetty paljon ja että se on edelleen hyvässä kunnossa.

Kun ostat käytetyn Teslan ja haluat vaihtaa osia, ota yhteyttä Green Driveen. Olemme erikoistuneet kaikkien Tesla-mallien lisävarusteiden myyntiin. Tuotteemme ovat yhteensopivia ja kaikilla on 2 vuoden takuu(matot, vanteet, valot jne…)


Löydä kaikki Tesla-lisävarusteet osoitteesta

www.greendrive-accessories.com

Vastaa