Social Media
Light
Dark

Hilton Hotels samarbejder med Tesla om at tilbyde elbilopladning til gæsterne

Hilton Hotels Partner with Tesla to Bring EV Charging to Guests

Tesla fortsætter med at fremme brugen af ladestationer som en måde at støtte ejere af elbiler på. Tesla og Hilton har indgået et samarbejde om at skabe det største opladningsnetværk til elbiler. Dette spændende partnerskab vil omfatte installation af op til 20.000 Tesla Universal Wall Connectors på 2.000 Hilton-hoteller i USA, Canada og Mexico.

Infrastruktur til opladning af elbiler får et stort løft

Hilton Hotels vil begynde at installere Tesla Universal Wall Connectors i sine bygninger i begyndelsen af 2024. Der vil være mindst seks af disse opladere på hvert af de 2.000 hoteller. Det betyder flere steder, hvor ejere af elbiler kan oplade deres biler, mens de bor på Hilton-hoteller.

Den voksende efterspørgsel efter opladning af elbiler på Hilton-hoteller er en af hovedkræfterne bag denne aftale. Søgemuligheden for opladning af elbiler på Hiltons hjemmeside steg markant i 2023, hvilket gjorde det til den næsthøjest konverterende søgekategori for bookinger. Hilton reagerer på denne efterspørgsel ved at gøre opladningsmuligheder lettere tilgængelige for sine gæster.

Teslas universelle vægstik

Elbilbranchen har rost Teslas nyligt lancerede Universal Wall Connector. Det kan oplade alle elbilmodeller fremstillet i Nordamerika ud over Tesla-biler. Denne inklusivitet er et vigtigt skridt i retning af at gøre opladning af elbiler mere tilgængelig for alle.

Hilton-hoteller gavner rejsende og ejere af Tesla-elbiler

Installation af elbilopladere på populære destinationer som Hilton Hotels gør det lettere for elbilejere at oplade deres biler, mens de bor der. Dette gør lange rejser mere behagelige og bæredygtige ved at eliminere unødvendige omveje til opladningsfaciliteter.

Teslas senior director for opladningsinfrastruktur, Rebecca Tinucci, udtalte, at Hilton-partnerskabet ville fremme brugen af elbiler.

“En nøgleprioritet for Tesla Charging er at installere billig, praktisk vekselstrømsopladning overalt, hvor elbiler parkeres i mere end en time eller to. For at sikre udbredelsen af elbiler i stor skala skal vores fælles mål være at forbedre den traditionelle oplevelse af at eje en benzinbil, ikke bare opfylde den.

“Installation af infrastruktur på populære destinationer som Hilton-hoteller gør det muligt for elbilejere at oplade, hvor de parkerer, hvilket betyder, at de ikke behøver at stoppe for at tanke op på deres rejse. Vi bifalder Hilton for deres lederskab på området og ser frem til at fortsætte med at øge dette vigtige program sammen med andre industriledere,” siger Tinucci.

Hilton Hotels baner vejen for bæredygtige rejser

Ifølge en nylig undersøgelse fra American Hotel and Lodging Association er det kun ca. 25 % af hotellerne, der har tilgængelige ladestationer til besøgende med elbiler. Med sin ambitiøse strategi håber Hilton at kunne øge antallet af tilgængelige ladestationer betydeligt på alle sine hoteller.

Hilton and Tesla Partner to Bring EV Charging to Hilton Hotels

Hiltons Chief Brand Officer, Matt Schuyler, forklarede partnerskabet mellem hotelgiganten og Tesla. Schuyler sagde:

“Hos Hilton er vi forpligtet til at imødekomme de skiftende behov hos vores gæster, som leder efter hoteloplevelser, der supplerer deres daglige rutiner og samtidig tilbyder enestående gæstfrihed.

“Gennem denne udvidede aftale med Tesla ændrer vi markant landskabet for universelle elbilopladere i Nordamerika på utrolig kort tid. På tværs af Hiltons familie af prisbelønnede brands vil dette netværk af elbilopladere tilbyde vores gæster endnu mere værdi med bekvemmeligheden ved tiltrængt adgang til opladning natten over flere steder.”

I 2025 skal alle Hilton-hoteller have disse Tesla Universal Wall Connectors installeret. Chief Brand Officer for Hilton, Matt Schuyler, mener, at denne udvidelse vil tilfredsstille et stigende behov hos kunderne, og at det i de kommende år vil være et must for rejsende.


Skriv et svar