Social Media
Light
Dark

Hilton Hotels werkt samen met Tesla om gasten EV-oplaadpunten te bieden

Hilton Hotels Partner with Tesla to Bring EV Charging to Guests

Tesla blijft het gebruik van oplaadstations promoten als een manier om eigenaars van elektrische voertuigen te ondersteunen. Tesla en Hilton zijn een partnerschap aangegaan om het grootste netwerk voor het opladen van elektrische voertuigen te creëren. In dit spannende partnerschap zullen tot 20.000 Tesla Universal Wall Connectors geïnstalleerd worden in 2.000 Hilton hotels in de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Infrastructuur voor het opladen van EV’s krijgt een grote impuls

Hilton Hotels begint begin 2024 met de installatie van Tesla Universal Wall Connectors in zijn gebouwen. Er zullen minimaal zes van deze laders in elk van de 2.000 hotels zijn. Dit betekent meer plaatsen voor eigenaars van EV’s om hun voertuigen op te laden terwijl ze comfortabel in Hilton hotels verblijven.

De groeiende vraag naar het opladen van EV’s in Hilton Hotels is een van de belangrijkste redenen voor deze overeenkomst. De zoekoptie voor EV-laden op de website van Hilton is aanzienlijk toegenomen in 2023, waardoor het de op één na meest converterende zoekcategorie voor boekingen is geworden. Hilton speelt in op deze vraag door oplaadopties gemakkelijker beschikbaar te maken voor zijn gasten.

Tesla’s universele wandcontactdoos

De community van elektrische voertuigen heeft Tesla’s onlangs uitgebrachte Universal Wall Connector geprezen. Naast Tesla-auto’s kan dit apparaat elk EV-model opladen dat in Noord-Amerika wordt gemaakt. Deze inclusiviteit is een belangrijke stap om het opladen van elektrische voertuigen toegankelijker te maken voor iedereen.

Hilton Hotels profiteren van reizigers en Tesla EV-eigenaars

Het installeren van EV-laders op populaire bestemmingen zoals Hilton Hotels maakt het gemakkelijker voor EV-eigenaars om hun voertuigen op te laden tijdens hun verblijf. Dit maakt lange reizen aangenamer en duurzamer door onnodige omwegen naar oplaadfaciliteiten te elimineren.

Tesla’s senior directeur voor oplaadinfrastructuur, Rebecca Tinucci, verklaarde dat de samenwerking met Hilton het gebruik van elektrische auto’s zou bevorderen.

“Een belangrijke prioriteit voor Tesla Charging is het installeren van goedkope, handige AC-oplaadpunten overal waar elektrische voertuigen langer dan een uur of twee geparkeerd staan. Om ervoor te zorgen dat elektrische auto’s op grote schaal worden ingevoerd, moet ons gezamenlijke doel zijn om de traditionele ervaring met het bezit van benzineauto’s aanzienlijk te verbeteren, niet alleen om eraan te voldoen.

“Het installeren van infrastructuur op populaire bestemmingen zoals Hilton hotels stelt EV-eigenaren in staat om op te laden waar ze parkeren, wat betekent dat ze onderweg niet onnodig hoeven te stoppen om te tanken. We prijzen Hilton voor hun leiderschap op dit gebied en kijken ernaar uit om dit cruciale programma samen met andere marktleiders verder uit te breiden,” aldus Tinucci.

Hilton Hotels effenen de weg voor duurzaam reizen

Volgens een recente enquête van de American Hotel and Lodging Association biedt slechts ongeveer 25% van de hotels toegankelijke oplaadstations voor EV-bezoekers. Met zijn ambitieuze strategie hoopt Hilton het aantal beschikbare oplaadstations aanzienlijk te verhogen.

Hilton and Tesla Partner to Bring EV Charging to Hilton Hotels

Hilton’s chief brand officer, Matt Schuyler, lichtte de samenwerking tussen de hotelgigant en Tesla toe. Schuyler zei:

“Bij Hilton zijn we toegewijd aan het voldoen aan de veranderende behoeften van onze gasten die op zoek zijn naar hotelervaringen die hun dagelijkse routines aanvullen en tegelijkertijd uitzonderlijke gastvrijheid bieden.

“Door deze uitgebreide overeenkomst met Tesla veranderen we het landschap van universele EV-laders in Noord-Amerika aanzienlijk in een ongelooflijk korte tijd. In Hilton’s familie van bekroonde merken zal dit netwerk van EV-laders onze gasten nog meer waarde bieden met het gemak van broodnodige nachtelijke oplaadtoegang op meer locaties”.

Tegen 2025 zouden alle Hilton hotels deze Tesla Universal Wall Connectors geïnstalleerd moeten hebben. De Chief Brand Officer van Hilton, Matt Schuyler, denkt dat deze uitbreiding zal voldoen aan een stijgende behoefte van klanten en dat het de komende jaren een must zal zijn voor reizigers.


Geef een reactie