Social Media
Light
Dark

New England slutter sig til rækken af kulfrie stater

New England Joins the Ranks of Coal-Free States

New England siger farvel til kulkraft og tager dermed et stort skridt i retning af renere energi i regionen. Med lukningen af begge kulkraftværker i staten er New England klar til at blive den anden kulfri region i USA.

Tidslinje for lukning

Environmental Protection Agency (EPA), Granite Shore Power, værkets ejer, og andre statslige myndigheder har indgået et forlig, der omfatter lukning af New Hampshires kulkraftværker. Andre parter, der er involveret i forliget, omfatter miljøgrupper som Sierra Club og The Conservation Law Foundation.

I henholdsvis 2028 og 2025 er de kulfyrede enheder på Merrimack og Schiller Stations planlagt til at gå på pension. Schiller Station, som ligger ved kysten, vil blive omdannet til et center for vedvarende energi med solenergi og batterilagring.

New England: Et skift i retning af vedvarende energi

Udover at blive den 16. stat til at eliminere kul, fremhæver denne handling New Englands tendens til at bruge vedvarende energikilder. Med omkring 33 gigawatt (GW) planlagt sol-, vind- og lagringskapacitet er regionen klar til at omfavne disse vedvarende energikilder.

Nedlæggelsen af alle New Englands kulfyrede kraftværker vil reducere CO2-udledningen betydeligt – mere end 3,1 millioner biler fjernes fra vejene hvert år. Dette fald i kulkapaciteten på 2,9 GW er et vigtigt skridt i den rigtige retning mod at afbøde klimaforandringerne.

Louisianas satsning på kulstofopsamling

I det sydvestlige Louisiana støtter energiministeriet Project Cypress, som indfanger og lagrer kuldioxid direkte fra luften. Selvom der er potentiale i dette projekt, er nogle medlemmer af lokalsamfundet skeptiske, og det skal opskaleres betydeligt for at reducere Louisianas høje kulstofemissioner.

Lukningen af kulfyrede kraftværker i New Hampshire indikerer en national tendens. Sierra Clubs Beyond Coal-kampagne og Bloomberg Philanthropies’ Beyond Carbon har været afgørende for at sikre lukningen af kulkraftværker over hele landet.

New York fører an i trængselsafgifter

New Yorks Metropolitan Transportation Authority er førende inden for trængselsafgifter med det formål at reducere trafikken og forbedre luftkvaliteten på Manhattan. Denne strategi har vist sig lovende i forhold til at reducere sundhedsproblemer relateret til bilers emissioner i forskellige byer verden over.

Biden-administrationen sætter fokus på metan-emissioner

Biden-administrationen har færdiggjort en regel, der skal begrænse metanudledningen fra olie- og gasudvinding og dermed signalere en forpligtelse til miljøforvaltning. Denne handling forventes at gavne miljøet og indbringe flere penge til den føderale regering.

Volvo siger farvel til diesel

Volvos beslutning om at stoppe med at producere dieselbiler er et tegn på bilindustriens overgang til elbiler. Volvos plan om at gå over til en helt elektrisk modelrække i 2030 er blevet fremskyndet af nye undersøgelser, der fremhæver de vidtrækkende virkninger af miljøforringelse ved at spekulere i, at klimaforandringer kan påvirke, hvordan tiden bliver holdt på verdensplan. Det er en alarmerende påmindelse om, hvor presserende det er at gøre noget ved klimaforandringerne globalt. Det viser forbrugernes stigende efterspørgsel efter renere transport.

Sammen med andre projekter i hele landet betyder nedlukningen af New Hampshires kulanlæg et vigtigt skridt i retning af miljømæssig bæredygtighed og renere energi. Overgangen til en CO2-neutral fremtid bliver i stigende grad mulig, når interessenter arbejder sammen og innoverer, hvilket giver håb for en sund planet og fremtidige generationer.

Skriv et svar