Social Media
Light
Dark

Peter Blades, leder af Teslas indretningsdesign, slutter sig til Skyryse

Tesla Yoke Steering: Awaiting the Horn Upgrade

Teslas chefindretningsarkitekt Peter Blades har forladt elbilgiganten efter ni år for at slutte sig til Skyryse, som genopfinder helikopterdesign. Blades’ afgang repræsenterer et skift mod en ny grænse inden for transportinnovation.

Blades’ periode hos Tesla var kendetegnet ved innovativ tænkning og visionært design. Han kom til i 2014. Han blev Principal Design Lead for Model 3’s interiør og etablerede Teslas fremtidige designsprog. Hans ansvarsområder voksede til at omfatte ledelse af de kreative designteams for Semi og Model Y og udvikling af de interiørkoncepter, der ville definere disse banebrydende biler.

En portefølje med mange facetter

Blades’ effekt bredte sig ud over køretøjer. Han var med til at designe interiøret i anden generation af Roadster, som er klar til at blive lanceret med hidtil usete specifikationer. Hans talenter rakte også ud over landbaserede køretøjer, da han bidrog til indretningen af SpaceX’s Crew Dragon-kapsel, hvilket demonstrerede hans alsidighed og effekt.

Et nyt kapitel hos Skyryse

Skyryse, et spirende firma dedikeret til at forbedre helikopterteknologi, har udnævnt Blades til sin nye Vice President of Design. Han vil revolutionere indretningen af helikoptere med sin transformative tilgang til design, som han har demonstreret i bilindretningen med Model 3.

En karriere defineret af innovation

Før Blades kom til Tesla, skærpede han sine færdigheder hos industrigiganter som Nissan og General Motors. Hans bidrag til GM omfattede især designarbejde på klassiske køretøjer som Camaro, Impala og C7 Corvette, hvilket viser hans omfattende erfaring inden for bildesign.

At stjæle talent fra Tesla

Skyryses opkøb af Peter Blades er et stort kup for virksomheden, som ønsker at etablere sig som førende inden for næste generations helikopterdesign. Blades’ erfaring og visioner forventes at give næring til Skyryses ønske om at ændre landskabet for lufttransport.

Blades’ vision for fremtiden

Da Blades reflekterede over sit skifte til Skyryse, udtrykte han begejstring for muligheden for at kombinere disruptiv teknologi med nye kreative synspunkter. Hans ansættelse som VP of Design viser Skyryses engagement i innovation og Blades’ fortsatte passion for at skubbe til grænserne for designperfektion.

“Peter Blades, den ledende indretningsdesigner for begge generationer af Model 3, Model Y, Semi-konceptet og Roadster (2017), er blevet ansat hos Skyryse som VP of Design”.

Blades bemærkede:

“At blive en del af Skyryse er en fantastisk mulighed. Det er en fantastisk og ydmyg mulighed igen at få chancen for at matche denne type transformativ teknologi med et frisk og nyt perspektiv på design.”

Peter Blades’ overgang fra Tesla til Skyryse er en skelsættende begivenhed inden for transportdesign. Når han begynder på denne nye fase, vil hans arv fra Tesla og vision for fremtidens helikopterdesign positionere ham som en revolutionerende kraft i ændringen af, hvordan vi bevæger os, både på jorden og i luften. Skyryses dristige træk med at ansætte en sådan ekspertise viser virksomhedens ambition og dedikation til at skubbe grænserne for innovation inden for lufttransport.

Skriv et svar