Social Media
Light
Dark

Ford åbner for adgang til Tesla Supercharger med gratis adapter

Ford Opens Tesla Supercharger Access with Free Adapter

Ford erklærede i maj, at de ville anvende Teslas opladningsstik, officielt kendt som North American Charging Standard (NACS), hvilket markerer et vendepunkt inden for opladningsteknologi til elbiler. Dette skridt repræsenterer et fundamentalt skift i elbilsektoren og skaber nye muligheder for elbilejere.

Fords forpligtelse til at integrere Teslas opladningsstik omfatter implementering i fremtidige elbiler og levering af gratis adaptere til nuværende Ford elbilsejere. Denne adapter har til hensigt at forbedre tilgængeligheden og bekvemmeligheden for Ford EV-brugere, i tråd med virksomhedens forpligtelse til kundetilfredshed og innovation.

Tilgængelighed af gratis adapter

Kvalificerede Mustang Mach-E- og F-150 Lightning-ejere kan modtage en gratis CCS til NACS-konverter. De første leveringer er planlagt til at begynde i marts, hvilket markerer en vigtig milepæl i Fords overgang til elektrificering. Dette program demonstrerer Fords proaktive tilgang til at opfylde kundernes stigende krav. Ford udtaler:

“I dag er Ford F-150 Lightning og Mustang Mach-E detailkunder de første af alle ikke-Tesla bilproducenter, der får adgang til Tesla Superchargers i hele USA og Canada”.

Oplåsning af Tesla Supercharger-support

Ford frigiver også en softwareopgradering, der vil gøre det muligt for Mach-E- og Lightning-biler at bruge Tesla Supercharger. Denne opdatering markerer en vigtig milepæl, da Ford bliver den første ikke-Tesla-bilproducent, der giver sine kunder adgang til Tesla Superchargers i hele USA og Canada.

Bestillingsproces

Førere af Mustang Mach-E og F-150 Lightning kan købe adapteren ved at besøge Fords hjemmeside og logge ind med deres Ford-konto for at tjekke, om de er berettigede. Det er også nødvendigt at tilmelde sig BlueOval Charge Network, som er gratis at deltage i. Denne forkortede fremgangsmåde har til formål at gøre det lettere for Ford EV-ejere at få fat i adapteren.

Specifikationer for adapteren

Adapteren er beregnet til at muliggøre hurtig opladning på Tesla V3 Superchargers med en opladningshastighed på op til 150 kW. Adapteren vil dog ikke fungere med Tesla V2 Superchargers eller Destination Chargers. Ford prioriterer sikkerhed ved at inkludere foranstaltninger som en lås, der forhindrer frakobling, og temperatursensorer.

Kompatibilitet med Tesla Supercharger

Tesla Superchargers vil tilbyde Plug & Charge til Ford EV’er, hvilket giver problemfri opladningsoplevelser. Chauffører kan finde understøttede Tesla Superchargers ved hjælp af enten FordPass-appen eller Charge Assist-appen på deres mobile enheder. Teslas hjemmeside har nu en NACS-filtreringsmulighed, der viser opladertilgængelighed for forskellige elbilmodeller.

Udvidelse af opladningsnetværket

Fords engagement i elektrificering går ud over levering af adaptere og softwareopdateringer. BlueOval Charge Network, Fords offentlige opladningsnetværk, har over 126.000 opladere fordelt på 35.000 steder, herunder 28.000 DC-hurtigopladere. Dette omfattende netværk fremmer udbredelsen af elbiler og forbedrer førerens adgang til ladestationer.

Fords adoption af Teslas ladestik og tilbud om gratis adaptere markerer et vendepunkt på markedet for elbiler. Fords omfavnelse af samarbejde og innovation forbedrer opladningsoplevelsen for sine forbrugere og fremskynder overgangen til elektrisk mobilitet. I takt med at bilindustrien udvikler sig, er tiltag som disse med til at bane vejen for en mere bæredygtig og elektrisk fremtid.

Skriv et svar