Social Media
Light
Dark

Ford avaa Tesla Superchargerin pääsyn ilmaisella sovittimella

Ford Opens Tesla Supercharger Access with Free Adapter

Ford ilmoitti toukokuussa ottavansa käyttöön Teslan latausliittimen, joka tunnetaan virallisesti nimellä Pohjois-Amerikan latausstandardi (NACS), mikä merkitsee käännekohtaa sähköautojen lataustekniikassa. Tämä siirto merkitsee perustavanlaatuista muutosta sähköautojen alalla ja luo uusia mahdollisuuksia sähköautojen omistajille.

Fordin sitoutuminen Teslan latausliittimen integroimiseen sisältää sen käyttöönoton tulevissa sähköautoissa ja ilmaisten sovittimien toimittamisen nykyisille Fordin sähköautojen omistajille. Sovittimen tarkoituksena on parantaa Fordin EV-käyttäjien käyttömahdollisuuksia ja -mukavuutta, mikä vastaa yhtiön sitoutumista asiakastyytyväisyyteen ja innovointiin.

Ilmaisen sovittimen saatavuus

Vaatimukset täyttävät Mustang Mach-E:n ja F-150 Lightningin omistajat voivat saada ilmaisen CCS-NACS-muuntimen. Ensimmäisten toimitusten on määrä alkaa maaliskuussa, mikä on merkittävä virstanpylväs Fordin siirtymisessä sähköistymiseen. Tämä ohjelma on osoitus Fordin ennakoivasta lähestymistavasta asiakkaiden kasvavien vaatimusten täyttämiseksi. Ford toteaa:

“Tänään Ford F-150 Lightning- ja Mustang Mach-E -jälleenmyyjäasiakkaat ovat ensimmäiset Teslan ulkopuolisista autovalmistajista, jotka pääsevät Teslan Superchargereihin Yhdysvalloissa ja Kanadassa”.

Tesla Supercharger -tuen avaaminen

Ford julkaisee myös ohjelmistopäivityksen, joka mahdollistaa Tesla Supercharger -toiminnallisuuden Mach-E- ja Lightning-ajoneuvoille. Tämä päivitys on merkittävä virstanpylväs, sillä Fordista tulee ensimmäinen muu kuin Tesla-autonvalmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen pääsyn Tesla Superchargereihin koko Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Tilausprosessi

Mustang Mach-E:n ja F-150 Lightningin kuljettajat voivat hankkia sovittimen käymällä Fordin verkkosivustolla ja kirjautumalla sisään Ford-tilillään kelpoisuuden tarkistamiseksi. Lisäksi tarvitaan rekisteröityminen BlueOval Charge Network -verkostoon, johon liittyminen on ilmaista. Tämän lyhennetyn lähestymistavan tarkoituksena on helpottaa Fordin EV-ajoneuvojen omistajien sovittimen hankkimista.

Sovittimen tekniset tiedot

Sovitin on tarkoitettu mahdollistamaan pikalataus Tesla V3 Superchargers -latausasemilla, joiden latausnopeus on jopa 150 kW. Sovitin ei kuitenkaan toimi Tesla V2 Superchargers- tai Destination Charger -latureilla. Ford asettaa turvallisuuden etusijalle sisällyttämällä siihen toimenpiteitä, kuten lukitus, joka estää irrottamisen, ja lämpötila-anturit.

Tesla Supercharger -yhteensopivuus

Tesla Superchargers tarjoaa Plug & Charge -toiminnon Ford EV:lle, mikä tarjoaa saumattoman latauskokemuksen. Kuljettajat voivat etsiä tuetut Tesla Superchargers -laturit joko FordPass-sovelluksen tai Charge Assist -sovelluksen avulla mobiililaitteissaan. Teslan verkkosivustolla on nyt NACS-suodatusvaihtoehto, joka näyttää latureiden saatavuuden eri EV-malleille.

Latausverkoston laajentaminen

Fordin sitoutuminen sähköistämiseen ulottuu sovittimien tarjoamista ja ohjelmistopäivityksiä pidemmälle. Fordin julkisessa latausverkossa, BlueOval Charge Networkissa, on yli 126 000 laturia, jotka on sijoitettu 35 000 paikkaan, mukaan lukien 28 000 DC-pikalaturia. Tämä laaja verkosto edistää sähköautojen käyttöönottoa ja parantaa kuljettajien pääsyä latausasemille.

Se, että Ford on ottanut Teslan latausliittimen käyttöön ja tarjoaa ilmaisia sovittimia, on käännekohta EV-markkinoilla. Fordin omaksuma yhteistyö ja innovaatio parantavat kuluttajien latauskokemusta ja nopeuttavat siirtymistä sähköiseen liikkuvuuteen. Tällaiset ponnistelut auttavat tasoittamaan tietä kestävämmälle ja sähköisemmälle tulevaisuudelle, kun autoteollisuus kehittyy.

Vastaa