Social Media
Light
Dark

Tesla-softwareopdatering med nye funktioner til forbedret kørsel

Tesla Software Update with New Features for Enhanced Driving

Tesla Software Update skaber igen nyheder. Denne gang resulterer den løbende bestræbelse på at forbedre sine køretøjer gennem over-the-air opgraderinger i en længe ventet funktion. Model S og Model X blev opdateret i 2021, men de manglede kompatibilitet med Bluetooth-hovedtelefoner, så bagsædepassagererne kunne nyde personlig lyd uden at forstyrre dem foran.

Den seneste opdatering, 2023.38.8, løser dette problem ved at give Model 3-brugere mulighed for at tilslutte op til to par Bluetooth-hovedtelefoner. Selvom Model S og Model X endnu ikke har modtaget denne opdatering, er det en positiv indikation for fremtidige forbedringer.

Tesla softwareopdatering: Single Pull Autosteer

Single Pull Autosteer-funktionen er et andet højdepunkt i 2023.38.8-udgivelsen. Du kan nu nemt aktivere Autosteer med et enkelt træk i gearstangen. Afhængigt af bilens opsætning gør denne opdatering det lettere at aktivere Autopilot eller Full Self-Driving (FSD) Beta.

Denne nye strategi går dog på kompromis med muligheden for at bruge Traffic-Aware Cruise Control (TACC). Brugere, der ofte bruger TACC, vil måske beholde de gamle indstillinger, som kræver et dobbelt træk for at aktivere Autosteer og et enkelt træk for at aktivere TACC. Dette skift afspejler, hvordan Autosteer aktiveres i Model S og Model X med et enkelt tryk på en knap på rattet. Selvom det øger brugervenligheden, er det vigtigt at overveje kompromiset mellem funktionaliteter, når man aktiverer denne funktion.

Tesla-softwareopdatering: Forenklet aktivering af Autopilot

Opdateringen gør det også nemmere at aktivere Autopilot. En ny mulighed i Controls > Autopilot giver brugerne mulighed for at vælge, om de vil aktivere Autopilot med ét tryk eller de konventionelle to tryk på højre håndtag.

Et enkelt tryk forenkler processen, men ser ud til at deaktivere TACC-adgangen. Denne ændring kan forvirre nogle førere, fordi betjeningen adskiller sig fra den tidligere opsætning. Denne justering er mere i tråd med biler som Model S, der aktiverer Autopilot med et enkelt klik på scrollhjulet.

Forbedret lydoplevelse for passagerer på bagsædet

Teslas opdatering henvender sig til bagsædepassagererne i den nye Model 3 med en bagskærm, der forbedrer musikoplevelsen i bilen. Denne funktion gør det muligt for dem at tilslutte Bluetooth-hovedtelefoner og se indhold fra den bageste skærm uden at forstyrre lyden fra de forreste passagerer.

Denne tilføjelse er en bemærkelsesværdig opgradering for brugere, der bruger Theater-appen på bagskærmen, og giver uafhængig lyd til bagsædepassagererne, mens forsædepassagererne lytter gennem bilens højttalere.

I noterne, der ledsager udgivelsen af denne funktion, står der:

Passagerer på bagsædet kan lytte til trådløse Bluetooth-hovedtelefoner, når de ser Theater-appen på den bageste touchscreen. Resten af bilen kan fortsætte med at lytte til anden lyd fra fronten. Par dine hovedtelefoner i App Launcher > Rear Display > Settings > Add New Headphones. For at lytte skal du tænde hovedtelefonerne (op til to), åbne en Theater-app på den bageste skærm og trykke på play.

Version 2023.38.8 fortsætter Teslas engagement i at forbedre sine køretøjer gennem softwareopdateringer. Tilføjelsen af Bluetooth-kapacitet til Model 3, nemmere Autosteer-aktivering og en forbedret lydoplevelse for bagsædepassagererne viser Teslas engagement i at forbedre både kørsel og underholdning i bilen for sine kunder. Da Tesla fortsætter med at innovere, varsler disse justeringer spændende fremtidige fremskridt på tværs af deres bilprogram.

Skriv et svar