Social Media
Light
Dark

Tesla V4 Supercharger Station lander i Asien

Tesla V4 Supercharger Station Lands in Asia

Den første Tesla V4 Supercharger-station i Asien åbnede i Hong Kong, Kina. Dette markerer introduktionen af nye ladestationer i Teslas tre største regioner. Det har yderligere styrket deres position som den førende producent af elektriske køretøjer. Ladestationen ligger i Lee Garden One, Causeway Bay, og er udstyret med den nyeste teknologi for at imødekomme det voksende elbilsamfund.

Boomet af elbiler i Hong Kong

I Hong Kong er antallet af nyregistrerede elbiler steget dramatisk. Forbløffende 6.415 af de 18.000 registrerede elbiler er Teslaer, hvilket understreger mærkets dominans på Hongkongs marked for elbiler.

De unikke egenskaber ved Tesla V4 Supercharger

Ifølge Teslas regionale direktør, Fan Jingyi, er det meningen, at den nye V4 Supercharger-station skal være mere fleksibel. På grund af de længere ladekabler kan ejere af forskellige elbilmodeller bruge den. Stationen leverer op til 250 kW opladningseffekt pr. køretøj.

Tesla er dedikeret til konstant at forbedre opladningsoplevelsen for sine kunder. OTA-opdateringer (over-the-air) vil blive givet til opladningsmekanismen for at øge opladningseffektiviteten yderligere. Denne dedikation garanterer, at Tesla-ejere altid vil have adgang til banebrydende teknologier.

Overkommelige opladningsgebyrer for Tesla V4 Supercharger

Tesla sigter mod at holde priserne lave. V4 Supercharger-stationens opladningspriser vil være sammenlignelige med dem i det nuværende V3-system, med omkostninger fra ca. HKD 3,05 til HKD 4,05 per kilowatt-time, eller ca. $0,4 til $0,5.

Teslas voksende opladningsnetværk i Hong Kong

Med hensyn til opladningsinfrastruktur har Tesla en betydelig tilstedeværelse i Hong Kong. De driver nu 124 destinationsladestationer og 65 V3 Supercharger-stationer, der betjener alle 18 af byens distrikter. Den hurtigste supercharging-station i Hong Kong kan oplade op til 275 kilometers rækkevidde på bare 15 minutter, hvilket gør det hurtigt og bekvemt for bilister på farten.

Flere ladestationer er på vej

Hysan Development, en partner til Tesla, har spændende planer om at øge netværkets opladningskapacitet. Regionen vil tilføje op til 165 ladestationer, herunder 15 superladestationer og 150 omkostningsfrie destinationsladestationer.

Teslas globale udvidelse af V4 Superchargers

Lanceringen af V4 Supercharger-stationen i Hong Kong viser Teslas engagement i at forbedre sit globale opladningsnetværk. De tre vigtigste markeder for Tesla har set introduktionen af dette nye produkt: Europa, USA og nu Kina. For nylig begyndte Tesla også at lancere V4 Supercharger i USA, hvor der allerede er fundet to steder.

Ud over at være gode nyheder for ejerne, er Teslas investering i ladestationer et tegn på den voksende accept af elbiler i Hongkong. Tesla er positioneret til at forblive et topvalg for elbilentusiaster i byen takket være sin konstant udviklende teknologi og dedikation til tilgængelig opladning.

Skriv et svar