Social Media
Light
Dark

Tesla V4 Supercharger Station in Azië

Tesla V4 Supercharger Station Lands in Asia

Het eerste Tesla V4 Supercharger station in Azië is geopend in Hong Kong, China. Dit markeert de introductie van nieuwe oplaadstations in de drie belangrijkste regio’s van Tesla. Het heeft zijn positie als toonaangevende fabrikant van elektrische voertuigen verder verstevigd. Dit oplaadstation bevindt zich in Lee Garden One, Causeway Bay, en is uitgerust met de nieuwste technologie om tegemoet te komen aan de groeiende gemeenschap van elektrische auto’s.

De hausse van elektrische voertuigen in Hongkong

In Hong Kong is het aantal nieuw geregistreerde elektrische voertuigen dramatisch gestegen. Een verbazingwekkende 6.415 van de 18.000 geregistreerde elektrische voertuigen zijn Tesla’s, wat de dominantie van het merk op de markt voor elektrische voertuigen in Hongkong benadrukt.

De unieke kenmerken van Tesla V4 Supercharger

Volgens de regionale directeur van Tesla, Fan Jingyi, is het nieuwe V4 Supercharger-station bedoeld om beter te kunnen worden aangepast. Door de langere laadkabels kunnen eigenaren van verschillende modellen elektrische auto’s er gebruik van maken. Het station levert tot 250kW laadvermogen per voertuig.

Tesla doet er alles aan om de laadervaring voor zijn klanten voortdurend te verbeteren. Over-the-air (OTA) updates zullen worden gegeven aan het laadmechanisme om de effectiviteit van het laden nog verder te verbeteren. Deze toewijding garandeert dat Tesla-eigenaars altijd toegang hebben tot geavanceerde technologieën.

Betaalbare oplaadkosten van Tesla V4 Supercharger

Tesla wil de prijzen laag houden. De oplaadtarieven van het V4 Supercharger station zullen vergelijkbaar zijn met die van het huidige V3 systeem, met kosten variërend van ongeveer HKD 3,05 tot HKD 4,05 per kilowattuur, of ongeveer $ 0,4 tot $ 0,5.

Tesla’s groeiende oplaadnetwerk in Hongkong

Op het gebied van oplaadinfrastructuur is Tesla goed vertegenwoordigd in Hongkong. Er zijn nu 124 bestemmingslaadstations en 65 V3 Supercharger-stations, die alle 18 wijken van de stad bedienen. Het snelste superlaadstation in Hong Kong kan tot 275 kilometer bereik opladen in slechts 15 minuten, waardoor het snel en handig is voor bestuurders die onderweg zijn.

Extra oplaadstations in aantocht

Hysan Development, een partner van Tesla, heeft spannende plannen om de oplaadcapaciteit van het netwerk uit te breiden. De regio zal tot 165 laadstations toevoegen, waaronder 15 superlaadstations en 150 gratis bestemmingslaadstations.

Tesla’s wereldwijde uitbreiding van V4 Superchargers

De lancering van het V4 Supercharger station in Hong Kong toont Tesla’s toewijding aan het uitbreiden van zijn wereldwijde oplaadnetwerk. De drie belangrijkste markten voor Tesla hebben de introductie van dit nieuwe product gezien: Europa, de VS en nu China. Onlangs is Tesla ook begonnen met de lancering van de V4 Supercharger in de VS, waar al twee locaties zijn gesignaleerd.

Naast het feit dat dit uitstekend nieuws is voor eigenaars, is de investering van Tesla in oplaadstations een teken van de groeiende acceptatie van elektrische auto’s in Hongkong. Tesla is gepositioneerd om een toplocatie te blijven voor liefhebbers van elektrische auto’s in de stad dankzij zijn voortdurend ontwikkelende technologie en toewijding aan toegankelijk opladen.

Geef een reactie