Social Media
Light
Dark

Tesla EV:t: Folsomin poliisilaitos liittyy vihreään liikkeeseen

Tesla EVs: Folsom Police Department Joins Green Movement

Folsomin poliisilaitos ottaa merkittäviä askelia kohti kestävämpää tulevaisuutta, kun se valmistautuu ottamaan käyttöön laivastonsa ensimmäiset Tesla EV:t (sähköajoneuvot). Kaupunginvaltuuston vilpittömän tuen turvin osasto on valmis näyttämään esimerkkiä ekotietoisissa päätöksissä, jotka hyödyttävät lainvalvontaa ja ympäristöä.

Tämä muutos ei rajoitu vain yhteen kaupunkiin, vaan se on osa laajempaa liikettä, joka leviää ympäri Kaliforniaa. Etelä-Pasadenan kaltaiset kaupungit ovat jo ottaneet Teslan sähköautoja poliisikalustoonsa ja luoneet suuntauksen puhtaampiin ja tehokkaampiin ajoneuvoihin.

Nyt Folsomin poliisi lisää tätä vauhtia valitsemalla puhtaammat ja paremmat ajoneuvot. Naapuripoliisi Fremontissa, jossa Tesla valmistaa autojaan, on jo ottanut Tesla EV:t käyttöön omassa toiminnassaan. Tämä fiksu valinta sopii yhteen kasvavan trendin kanssa, jonka mukaan lainvalvontaviranomaiset valitsevat vihreämpiä kuljetusratkaisuja.

Oikean Tesla EV:n valitseminen työhön sopivaksi

Tiettyjen Tesla-mallien valinta on harkittua ja kuvastaa sitoutumista vihreämpään filosofiaan. Tesla Model Y, sähköinen crossover, jonka pakokaasupäästöt ovat nolla, toimii pian partioauton uusina kasvoina ja edustaa lainvalvonnan ehdotonta huippua. Lisäksi Tesla Model 3 tulee toimimaan yhdyskuntapalvelun virkamiesten työkaluna, joka tarjoaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun.

Turvallisuutta, kestävyyttä ja muuta

Folsomin poliisin operatiivisen osaston komentajan Andrew Batesin mukaan tässä muutoksessa on kyse kestävän kehityksen ja turvallisuuden kulttuurin omaksumisesta eikä vain autojen vaihtamisesta. Teslan sähköautot ovat kustannustehokkaita alhaisempien ylläpitokustannusten ja nollapäästöihin sitoutumisen ansiosta, mitä tukee kaupungin henkilökunnan laatima perusteellinen raportti. Osaston sitoutumista poliisien turvallisuuden varmistamiseen virantoimituksessa vahvistaa Teslan huippuluokan turvavarusteiden tuoma lisäetu.

Sijoittaminen vihreämpään huomiseen Teslan sähköautojen avulla

Ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin siirtyminen maksaa paljon, mutta se on fiksua. Folsomin poliisi aikoo käyttää 500 000 dollarin budjetistaan 108 838 dollaria Tesla Model 3:een ja Model Y:hen. Aluksi se saattaa vaikuttaa samalta kuin tavalliset autot, kuten Ford Explorer. Mutta ajan myötä sähköautot säästävät rahaa. Muut poliisilaitokset ovat osoittaneet, että ne tarvitsevat vähemmän huoltoa ja polttoainetta, mikä tekee niistä halvempia.

Teslan sähköautot viitoittavat tietä kestävälle tulevaisuudelle

Hämmästyttävää on se, miten Teslasta on nopeasti tulossa vakiovalinta lainvalvontaorganisaatioille kaikkialla Golden Statessa. Tesla Model 3:n ja Model Y:n käyttöönotto merkitsee merkittävää edistystä. Vaikka Folsomin poliisilaitoksella on jo hybridi-partioautoja, ne ovat ensimmäiset täyssähköautot, jotka kantavat ylpeänä laitoksen tunnusta.

Folsomin poliisilaitos ei ole vain vaihtamassa liikennemuotoa, vaan se omaksuu eetoksen, joka asettaa etusijalle innovaation, tehokkuuden ja puhtaamman huomisen.


Vastaa