Social Media
Light
Dark

Tesla elbilar: Folsom Police Department ansluter sig till den gröna rörelsen

Tesla EVs: Folsom Police Department Joins Green Movement

Folsom Police Department tar viktiga steg mot en mer hållbar framtid när de förbereder sig för att introducera flottans allra första Tesla EV (elfordon). Med helhjärtat stöd från kommunfullmäktige är avdelningen redo att föregå med gott exempel genom att fatta miljömedvetna beslut som gynnar både brottsbekämpning och miljö.

Denna förändring är inte begränsad till en enda stad; den är en del av en större rörelse som sprider sig över Kalifornien. Städer som South Pasadena har redan införlivat Tesla EV i sina polisflottor och därmed skapat en trend för renare och mer effektiva fordon.

Nu bidrar Folsom PD till denna utveckling genom att välja renare och bättre fordon. Grannpolisen i Fremont, där Tesla tillverkar sina bilar, har redan anammat Tesla EVs för sin egen verksamhet. Detta smarta val ligger i linje med en växande trend av brottsbekämpande myndigheter som väljer grönare transportlösningar.

Att välja rätt Tesla EV för jobbet

Valet av specifika Tesla-modeller är medvetet och återspeglar ett engagemang för en grönare filosofi. Tesla Model Y, en eldriven crossover med noll utsläpp från avgasröret, kommer snart att fungera som patrullbilens nya ansikte utåt och representera det absolut bästa inom brottsbekämpning. Dessutom kommer Tesla Model 3 att fungera som ett verktyg för samhällstjänstemän, vilket ger en effektiv och miljövänlig lösning.

Säkerhet, hållbarhet och mer därtill

Enligt Folsom PD Operations Division Commander Andrew Bates handlar detta skifte om att anta en kultur av hållbarhet och säkerhet snarare än att bara byta ut bilar. Tesla EVs kommer att vara kostnadseffektiva tack vare lägre underhållskostnader och ett åtagande att släppa ut nollutsläpp, vilket stöds av en grundlig rapport från stadens personal. Avdelningens åtagande att garantera säkerheten för sina poliser i tjänst förstärks av den extra fördelen med Teslas banbrytande säkerhetsutrustning.

Investera i en grönare morgondag med Tesla EV

Att byta till miljövänliga fordon kostar en hel del, men det är smart. Folsom PD planerar att spendera 108 838 USD från sin budget på 500 000 USD på Tesla Model 3 och Model Y. Till en början kan det verka som om det är samma sak som vanliga bilar som Ford Explorer. Men med tiden sparar elbilar pengar. Andra polisavdelningar har visat att de behöver mindre underhåll och bränsle, vilket gör dem billigare.

Teslas elbilar banar väg för en hållbar framtid

Det som är fantastiskt är hur Tesla snabbt håller på att bli standardvalet för brottsbekämpande organisationer i hela Golden State. Antagandet av Tesla Model 3 och Model Y innebär ett betydande framsteg. Även om Folsom PD redan har en flotta av hybridpatrullbilar kommer de att vara de första helt eldrivna bilarna som stolt visar upp avdelningens emblem.

Folsom Police Department byter inte bara transportmedel, de omfamnar också ett etos som prioriterar innovation, effektivitet och en renare morgondag.


Lämna ett svar