Social Media
Light
Dark

Tesla EV’s: Politiebureau Folsom sluit zich aan bij groene beweging

Tesla EVs: Folsom Police Department Joins Green Movement

Het politiekorps van Folsom neemt belangrijke stappen in de richting van een duurzamere toekomst nu ze zich voorbereiden op de introductie van de allereerste Tesla EV’s (elektrische voertuigen) in hun wagenpark. Met de hartgrondige steun van de gemeenteraad is het departement klaar om het goede voorbeeld te geven bij het nemen van milieubewuste beslissingen die de rechtshandhaving en het milieu ten goede komen.

Deze verschuiving is niet beperkt tot één stad, maar maakt deel uit van een grotere beweging die zich over heel Californië verspreidt. Steden als South Pasadena hebben al Tesla EV’s in hun politievloot opgenomen en daarmee een trend gezet voor schonere, efficiëntere voertuigen.

Folsom PD voegt nu iets toe aan dit momentum door te kiezen voor schonere en superieure voertuigen. De naburige politie in Fremont, waar Tesla haar auto’s produceert, heeft Tesla EV’s al omarmd voor haar eigen activiteiten. Deze slimme keuze past in een groeiende trend van wetshandhavingsinstanties die kiezen voor groenere transportoplossingen.

De juiste Tesla EV kiezen voor de job

De keuze voor bepaalde Tesla-modellen is bewust en weerspiegelt een engagement voor een groenere filosofie. Tesla Model Y, een elektrische crossover zonder uitlaatgassen, zal binnenkort dienen als het nieuwe gezicht van de patrouillewagen en staat voor het allerbeste op het gebied van wetshandhaving. Daarnaast zal de Tesla Model 3 dienen als een hulpmiddel voor wijkagenten en een effectieve en milieuvriendelijke oplossing bieden.

Veiligheid, duurzaamheid en verder

Volgens Andrew Bates, Operations Division Commander van de Folsom PD, gaat het bij deze verschuiving niet zozeer om het vervangen van auto’s, maar om het invoeren van een cultuur van duurzaamheid en veiligheid. De EV’s van Tesla zullen kosteneffectief zijn vanwege de lagere onderhoudskosten en de belofte om geen emissies te veroorzaken, ondersteund door een grondig rapport van het stadspersoneel. De toewijding van het departement om de veiligheid van zijn agenten tijdens hun dienst te garanderen wordt versterkt door het extra voordeel van de geavanceerde veiligheidsapparatuur van Tesla.

Investeren in een groenere toekomst met Tesla EV’s

Overschakelen op milieuvriendelijke voertuigen kost veel, maar is wel slim. Folsom PD is van plan om 108.838 dollar van hun budget van 500.000 dollar te besteden aan Tesla Model 3 en Model Y. In eerste instantie lijkt dat misschien hetzelfde als gewone auto’s zoals de Ford Explorer. Maar na verloop van tijd besparen elektrische auto’s geld. Andere politieafdelingen hebben aangetoond dat ze minder onderhoud en brandstof nodig hebben, waardoor ze goedkoper zijn.

Tesla EV’s plaveien de weg voor een duurzame toekomst

Wat verbazingwekkend is, is hoe Tesla snel de standaardkeuze aan het worden is voor wetshandhavingsorganisaties in de hele Golden State. De introductie van de Tesla Model 3 en Model Y betekent een aanzienlijke vooruitgang. Hoewel de Folsom PD al een vloot hybride patrouillewagens heeft, zullen dit de eerste volledig elektrische auto’s zijn die het embleem van de afdeling met trots dragen.

De politie van Folsom verandert niet alleen van vervoersmiddel, maar omarmt ook een ethos dat innovatie, efficiëntie en een schonere toekomst hoog in het vaandel heeft staan.


Geef een reactie