Social Media
Light
Dark

Teslan vuokrauspalvelu: Tulossa pian

Tesla Rental Service: Coming Soon

“Tesla tekee jälleen kerran aaltoja autoteollisuudessa ryhtymällä uuteen yritykseen – perustamalla oman‘Tesla Rental Program’-vuokrausohjelman Kun yhtiö hiljattain nimitti ‘Program Manager Business Development -tehtävään’, se ilmoittaa merkittävästä muutoksesta horisontissa. Tämä innovatiivinen pilottialoite on tarkoitus käynnistää Texasissa, alkaen Teslan törmäyskeskuksissa.”

Tesla Rentalin debyytti markkinoilla

Merkittävä tapahtuma oli, kun Teslan henkilökunnan ohjelmapäällikkö Melissa Porche Blakely julkaisi LinkedInissä houkuttelevan työtarjouksen. Listauksen viittaus “suuria asioita tapahtuu…” on herättänyt huhuja Teslan motiiveista. “Teslan vuokrausohjelman” käynnistämiseksi Teksasissa työnkuvauksessa vaaditaan liiketoiminnan kehittämisen ohjelmapäällikköä.

Työpaikkailmoituksessa Tesla kirjoittaa, että ohjelmapäällikön tehtävänä tulee olemaan “Teslan vuokrausohjelman” käynnistäminen Texasissa:

“Teslan vuokrausohjelman käynnistämisen johtaminen Teksasissa”

Pilottiohjelma Teslan kolarointikeskuksissa

Teslan työpaikkailmoitus vahvistaa pilottiohjelman aloittamisen sen kolarointikeskuksissa, vaikkei siinä tarkemmin kuvailla vuokrausohjelman yksityiskohtia. Nämä toimipisteet eri puolilla Texasia esimerkiksi Houstonin, San Antonion, Austinin ja Dallasin kaltaisissa kaupungeissa ovat ratkaisevassa asemassa pilottihankkeen onnistumisen kannalta. Blogikirjoituksessa jää epäselväksi, rajoitetaanko vuokrauspalvelu korjaamoiden asiakkaisiin vai onko mahdollisesti tekeillä laajempi autonvuokrausohjelma.

Lentoasemastrategia: Teslan kätevän vuokrausohjelman lähestymistapa

Teslan toimenkuvassa mainitaan nimenomaisesti, että uusi vuokrausohjelma voidaan käynnistää “kaikilla Teslan työntekijäpilotin lentoasemilla” Tässä taktiikassa hyödynnetään vuokrauspalveluiden laajaa käyttöä lentoasemilla, jotta voidaan vastata saapuvien matkustajien tarpeisiin, jotka haluavat helposti päästä paikalliseen liikenteeseen.

Vaikka yhtiö tekee yhteistyötä Hertzin kanssa, joka pyörittää vuokrausohjelmia lukuisilla lentokentillä, on mahdollista, että Tesla haluaa lisätä vuokrausalan läsnäoloaan. Mitä useammat ihmiset ajavat ja ajavat Teslalla, sitä parempi, sillä yhä useammat ihmiset arvostavat Teslan tarjoamaa ainutlaatuista kokemusta.

Teslan vuokrauksen kiinnostus lasin korjauksen optimointiin

Työnkuvauksessa selvitetään useita tärkeitä ohjelmapäällikön vastuualueiden osa-alueita, kuten “lasikorjausten optimointi” Se kuvastaa Teslan sitoutumista siihen, että sen kolarointipalvelut paranevat ajan myötä.

Työhön kuuluu parempien toimintatapojen luominen ja työkalujen yhtenäistäminen nopeiden parannusten aikaansaamiseksi. Siihen kuuluu myös kaikkien Texasin toimipisteiden pitkän aikavälin suunnitelmien avustaminen, jolloin niistä tehdään automatisoidumpia ja tehokkaampia.

Tuleva “Tesla Rental Program” edustaa Teslan tuloa vuokrausmarkkinoille ja jälleen yksi virstanpylväs yrityksen pyrkimyksessä innovointiin ja asiakkaiden tyytyväisyyteen. Autoteollisuus ja vuokrauspalvelujen tarjoajat seuraavat tiiviisti, kun pilottiohjelma valmistautuu käynnistymään Texasissa. Tesla ponnistaa jälleen kerran ja kirjoittaa alan standardeja uudelleen parantaakseen törmäyksen jälkeisiä kokemuksia ja laajentaakseen toimintaansa.


Vastaa