Social Media
Light
Dark

Tesla udlejningsservice: Kommer snart

Tesla Rental Service: Coming Soon

“Tesla skaber igen bølger i bilindustrien ved at gå i gang med et nyt projekt – etableringen af et internt“Tesla Rental Program” Med det nylige opslag af en stilling som ‘Program Manager Business Development’ signalerer virksomheden et betydeligt skift i horisonten. Dette innovative pilotinitiativ lanceres i Texas og starter i Teslas kollisionscentre.”

Debuten for Tesla Rental på markedet

En bemærkelsesværdig begivenhed var, da Teslas staff program manager Melissa Porche Blakely postede et fristende jobopslag på LinkedIn. Opslagets henvisning til “big things happening…” har sat gang i rygterne om Teslas motivationer. For at starte “Tesla Rental Program” i Texas, kræver jobbeskrivelsen en programleder i forretningsudvikling.

I jobopslaget skriver Tesla, at programlederens rolle bliver at lancere “Tesla Rental Program” i Texas:

“Stå i spidsen for lanceringen af Teslas udlejningsprogram i Texas.”

Pilotprogram i Teslas kollisionscentre

Teslas jobopslag bekræfter starten på et pilotprogram i deres kollisionscentre, selv om det ikke specifikt beskriver detaljerne i udlejningsprogrammet. Disse faciliteter i hele Texas i byer som Houston, San Antonio, Austin og Dallas er afgørende for pilotprojektets succes. I blogindlægget er det uklart, om udlejningsservicen vil være begrænset til værkstedernes kunder, eller om en mere omfattende biludlejningsordning kan være på vej.

Lufthavnens strategi: Teslas bekvemme udlejningsprogram-tilgang

Teslas jobbeskrivelse nævner specifikt muligheden for, at det nye udlejningsprogram kan lanceres i “alle lufthavne for Tesla-medarbejderpiloten.” Denne taktik udnytter den udbredte brug af udlejningstjenester i lufthavne til at imødekomme behovene hos ankommende rejsende, der ønsker nem adgang til lokal transport.

Selvom virksomheden samarbejder med Hertz, som kører udlejningsprogrammer i mange lufthavne, er det muligt, at Tesla ønsker at øge sin tilstedeværelse inden for udlejning. Jo flere mennesker, der kører og kører i en Tesla, jo bedre, da flere mennesker vil sætte pris på den særprægede oplevelse, den giver.

Tesla-udlejnings interesse i optimering af glasreparation

Jobbeskrivelsen præciserer flere vigtige facetter af programlederens ansvarsområder, såsom “optimering af glasreparationer” Det afspejler Teslas dedikation til at gøre sine kollisionstjenester bedre over tid.

Jobbet indebærer at skabe bedre måder at gøre tingene på og gøre værktøjerne konsekvente for hurtige forbedringer. Det omfatter også at hjælpe med de langsigtede planer for alle afdelinger i Texas og gøre dem mere automatiserede og effektive.

Det kommende “Tesla Rental Program” repræsenterer Teslas indtræden på udlejningsmarkedet og endnu en milepæl i virksomhedens stræben efter innovation og kundetilfredshed. Mens pilotprogrammet forbereder sig på at blive lanceret i Texas, vil bilindustrien og udlejningsfirmaerne holde nøje øje. Tesla skubber endnu en gang til grænserne og omskriver branchestandarder for at forbedre oplevelsen efter en kollision og udvide sin rækkevidde.


Skriv et svar